Clyde Freeman -Delmetrice Muse [rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 10. 19.
16
14
LS karakter
Clyde_Freeman
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Clyde Freeman
Panaszra tett személy InGame neve:
Delmetrice Muse
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC szidás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
HzCheE8.jpeg

Megjegyzés:
-

• Szomorú
  • Wow
Reactions: Kayro és dkavasi
Heló, Kicsit kezd unalmas lenni, hogy folyamatosan halál angyalból öl le a rendvédelem, meg tartják a fegyvert folyamatosan, ez tegnap kb a 10. alkalom volt. hirtelen felindulásból irtam vállalom, Szeretnék elnézést kérni érte, többször nem fordul elő. De szerintem szidásnak túlzás. Tedd hozzá kérlek hogy miért is keletkezet ez a párbeszéd, ugyanis fogtad rám a fegyvert. és nem pillanatnyilag hanem masodpercekig. Amit utánna oocn is kérdeztem tőled utánna hogy miért csinálod ezt?

Utoljára szerkesztve:
Jó akkor most kicsit lassits le.. Egy olyan területen ahol tüzharc van és tüzparancs van érvényben szaladgálsz láthatóan nem rendvédelmi tag vagy, és azelőtt lőttek rám.. Ahogy megláttam , hogy 1 perce éledt újra leraktam a fegyvert de nézd meg kb hány méterről tölti ezt be.. Akkor beszélj igy velem amikor én veled.. Részemről zárható a panasz nem kérek szankciót. Csak ez még unalmasabb hogy hisztiből megy folyamatosan az OOC szidás a semmiért kis dolgokért..

Mivel a panasztevő nem igényli a szankciót, így ez most elmarad!
Delmetrice_Muse, téged arra kérlek, hogy hagyd abba ezt a fajta ooc megnyilvánulást, a legközelebbi ilyen esetnél már számíts bárminemű szankcióra.

Panasz egyébként jogos, következmény nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.