Chubby Admin Jelentkezés

• Thread starter Thread starter Chubby
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 77
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Chubby

Újonc
Dawn Game Helpdesk
LS
2025. 07. 02.
1
0
LS karakter
Schlachammer Hans
LV Karakter
Schlachammer Hans
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Botond, 17 éves vagyok.
Account ID-d?
>8186
Hány játszott perccel rendelkezel?
>1 255
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Botond vagyok 17 éves, jelenleg tanulok középiskolába járok, Ugyanis egyik nagy célom hogy elvégezzem az orvosi egyetemet , ehez persze nagyon sokat kell tanulni. De viszonylag sok idő szokott maradni a gépezésre. Ha nem tanulok és nem is gépezem akkor sportolok. Nagyon szeretem a zenéket is hallgatni. Viszonylag sokat mta-ztam már. Több szerveren is megfordultam már. (Extrenál, HL, See)
Mi egy adminsegéd feladata?
>Új és régebbi játékosok segítése, Esetleges felmerülő kérdések megválaszolása, És minden egyéb amiben tudok segíteni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy Adminsegéd akkor jó ha nyugodtt minden helyzetet türelmesen tud kezelni, És persze jó fej.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Magamat ismerve nagyon sok mindenben segítségre tudok lenni mint játékosok, akár a DHG tagok részére
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Igazából, kiemelkedően jól kezelem az összes helyzetet, nem lehet felidegesíteni semmivel is, és a kellő türelmem és tudásom is megvan.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi, 3-4 órát
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Először bemutatnám neki a Városházát ahol az összes iratát ki tudja váltani, Vagy gépjárműit, ingatlanjait bejelenteni, Megmutatnám neki hogy hol tud vásárolni enni,inni valót. Majd be mutatnám neki a munkákat.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív tulajdonságaim közé tartozik, hogy türelmes, segítőkész és humoros vagyok. Mindig igyekszem megérteni másokat, és nem hozok elhamarkodott döntéseket. Szeretek segíteni, főleg ha valaki technikai vagy logikai problémával küzd, mert örömet okoz, ha megoldást találok. Emellett a humor is fontos része a személyiségemnek – úgy gondolom, hogy a jókedv sok nehéz helyzetet meg tud könnyíteni. Ha a negatív oldalamat kell megemlítenem, néha túl sokat gondolkodom egy-egy döntésen, időnként túlságosan maximalista tudok lenni, és néha nehezen engedem el a dolgokat, ha valami nem sikerül tökéletesen. Ezeket azonban igyekszem folyamatosan fejleszteni és tudatosan kezelni.​

Szia! A lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül. A további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.