Chris M Velazquez DGH jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztian

Újonc
2024. 08. 06.
2
0
LS karakter
Chris M Velazquez
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Krisztiánnak hívnak 18éves vagyok
Account ID-d?
>249
Hány játszott perccel rendelkezel?
>lap megírásának pilanatában 315
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Krisztiánnak hívnak, 18éves gimnazista vagyok. Hozzávetőlegesen 8év rp tapasztalattal rendelkezem, rengeteg szerveren (köztük itt is) voltam már adminisztrátor, illetve 2024 környéken szuperadmin voltam a régi Dawn-mta szerveren is (launcer előtt). Úgy gondolom,hogy remek probléma megoldó képességem van, a konfliktusokat helyén tudom kezelni, kevés játszott perctől eltekintve magát a rendszert ismerem, az új játékosokat megfelelően tudom segíteni, akár egy teljesen kezdő útba igazításától fogva a szabályzat ismertetéséig.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szabálypontok ismertetése, szerverrel kapcsolatos kisebb segítségnyújtás, felettük áló adminok munkájának megsegítése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Gyors korrekt, segítőkész, ismeri a szerverszabályzatot és a szervert kivülröl belülről...
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Korábban magas pozicíót töltöttem be, viszont a rengeteg leállás cheater stb miatt itt hagytam, amit jelenleg bánok, és szeretnék újra a szerver részese lenni, újra segíteni a játékosokat.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Korábban kitértem erre, úgy gondolom,hogy nagy tapasztalattal rendelkezem, jó a probléma megoldó képességem, türelmes vagyok...
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>napi 3-4 órát átlagosan
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza, munkák helyszínei illetve egy bolt, hogy miért?
VH.-okmányok, munka felvétel miatt.
munka helyszínek? -egy kezdő nem feltétlen tudja,hogy merre tud elindulni...
bolt? étel, ital vásárlás...
illetve ha valaki ennyire alapvető kérdéssel fordul hozzám szívesen fel hívnám dc-re egy részletesebb szerver ismertetésre...
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>+türelmes vagyok, jószívű, megfontolt, - néha túlzottan maximalista, hajlamos vagyok halogatni, kezdetben nehezen bízom meg másokban
UI: imgure képet a bírálónak privátban szívesen küldöm satírozás nélkül, más formában adathalászat miatt nem szívesen...

Ilyen kis account id-vel, hogy nincs magas játszott perced?
mióta kliens van el távolodtam az egész mta világtól, előtte voltam aktív játékos...., viszont mikor kijött a kliens akkor fel jöttem szétnézin..

Keveslem azt a játszott percet szerezz egy kicsivel többet és rendben leszünk legközelebb.

• Kedvelés
Reactions: Krisztian
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.