- 2025. 03. 31.
- 1
- 0
- LS karakter
- Chloe Venturas
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: zsoutikass12_055282. Hogyan szólíthatunk? Zsolt/Zsolti3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 10185. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, voltam.7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, megpróbálom rövidre fogni.. Én idén végeztem az iskolával, hétköznap 6-2ig minden nap dolgozom, ezért leginkább a főbb aktivításom a szerveren hétköznap van, hétvégén általában nem érek rá. Egy életvídám srác vagyok, könnyen alkalmazkodom, nagyjábol ennyit tudok mondani..8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Csapatorientált, könnyen alkalmazkodó, segítőkész vagyok. Rossz tulajdonságaim közé pedig makacs vagyok, hamar indulatos leszek, ha igazságtalanságról van szó, nagyon szókimondó vagyok..Általános adatok
1. Teljes neve: Chloe Venturas2. Születési helye, ideje: 2000.08.03 - San Marino3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Ezt konkréten megmondani nem tudom, ahogyan az élet hozza, próbálok fejlődni.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Kihangosítón felszólítanám az intézkedés alá vont gépjármű vezetőjét. Rádión jelentést adok a helyszínről, a kocsiról, és az intézkedést kezdeményező okról. Megnézném, nincs e körözés alatt a kocsi. Kiszállnék, megközelíteném a gépjárművet, bemutatkoznék, elmondanám a jelvényszámomat, majd elkérném a személyes iratait, és ellenőrízném azt. Ha mindent rendben találok, megkérném mutassa meg az elsősegély csomagot.8. Mi maga a rendőrség? Közfeladatot ellátó, és rendet fenttartó állami szervezet.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes, az állományon belül közvetlenül írányít engem, a feljebb való pedig magasabb beosztásban van nálam.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Együttműködés, a szabálysértés súlyossága szerint.11. Meséljen magáról pár mondatban. Chloe Venturas vagyok, 24éves. Nemrégiben költöztem ide a városba, mivel szerettem volna új helyeket felfedezni, kicsiny országunkban. Egy egyszerű, könnyen barátkozó tipus ember vagyok, szeretem a kihívásokat, és javarészt ki is szoktam bírni/állni őket, röviden ennyi1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Lassabb tempóra váltok, megprobálok minél nagyobb követési távolságot hagyni, lerádiózom, majd várok a tűzparancsra.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megkérdezem mikor vásárolta a gépjárművet, esedékes lehet ilyenkor, hogy az előző tulaj hagyhatta benne, ha ő, szalonból hozta ki a kocsit, akkor már gyanúsabbá válik, megnézem az előéletét a tableten, ha semmi ehhez kapcsolódó "priuszt" nem találok, tovább engedem a tárgyak elkobzásáért cserében, a személy nevét jelzem a Nemzeti Nyomozó Irodának.