Chloe Venturas

• Thread starter Thread starter Rezzus
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 137
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rezzus

Újonc
2025. 03. 31.
1
0
LS karakter
Chloe Venturas
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: zsoutikass12_05528​
2. Hogyan szólíthatunk? Zsolt/Zsolti​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? 1018​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Egyet sem
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, megpróbálom rövidre fogni.. Én idén végeztem az iskolával, hétköznap 6-2ig minden nap dolgozom, ezért leginkább a főbb aktivításom a szerveren hétköznap van, hétvégén általában nem érek rá. Egy életvídám srác vagyok, könnyen alkalmazkodom, nagyjábol ennyit tudok mondani..​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Csapatorientált, könnyen alkalmazkodó, segítőkész vagyok. Rossz tulajdonságaim közé pedig makacs vagyok, hamar indulatos leszek, ha igazságtalanságról van szó, nagyon szókimondó vagyok..​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Chloe Venturas​
2. Születési helye, ideje: 2000.08.03 - San Marino​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Ezt konkréten megmondani nem tudom, ahogyan az élet hozza, próbálok fejlődni.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Kihangosítón felszólítanám az intézkedés alá vont gépjármű vezetőjét. Rádión jelentést adok a helyszínről, a kocsiról, és az intézkedést kezdeményező okról. Megnézném, nincs e körözés alatt a kocsi. Kiszállnék, megközelíteném a gépjárművet, bemutatkoznék, elmondanám a jelvényszámomat, majd elkérném a személyes iratait, és ellenőrízném azt. Ha mindent rendben találok, megkérném mutassa meg az elsősegély csomagot.​
8. Mi maga a rendőrség? Közfeladatot ellátó, és rendet fenttartó állami szervezet.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes, az állományon belül közvetlenül írányít engem, a feljebb való pedig magasabb beosztásban van nálam.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Együttműködés, a szabálysértés súlyossága szerint.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Chloe Venturas vagyok, 24éves. Nemrégiben költöztem ide a városba, mivel szerettem volna új helyeket felfedezni, kicsiny országunkban. Egy egyszerű, könnyen barátkozó tipus ember vagyok, szeretem a kihívásokat, és javarészt ki is szoktam bírni/állni őket, röviden ennyi​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Lassabb tempóra váltok, megprobálok minél nagyobb követési távolságot hagyni, lerádiózom, majd várok a tűzparancsra.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megkérdezem mikor vásárolta a gépjárművet, esedékes lehet ilyenkor, hogy az előző tulaj hagyhatta benne, ha ő, szalonból hozta ki a kocsit, akkor már gyanúsabbá válik, megnézem az előéletét a tableten, ha semmi ehhez kapcsolódó "priuszt" nem találok, tovább engedem a tárgyak elkobzásáért cserében, a személy nevét jelzem a Nemzeti Nyomozó Irodának.​

DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!

Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA

A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: medvegamer_911-el))​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.