- 2025. 05. 16.
- 46
- 44
- LS karakter
- Markus Carter
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: boti10172. Hogyan szólíthatunk? Botinak szólíthattok.3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 213435. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.7. Mesélj magadról pár mondatban. Botinak hívnak gimnáziumba járok, ahol másodéves vagyok. Szabadidőmben szeretek a haverokkal lenni és játszani. Szeretek RP-ni és szerintem jó időtöltés is.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Megértő, Figyelmes, Meghallgatok másokat. Negatív: káromkodás, néha könnyen ideges lehetek, feledékeny.Általános adatok
1. Teljes neve: Chloe Roux2. Születési helye, ideje: 1992. 06. 14. Franciaország, Marseille3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem, Rendészeti igazgatási alapszak4. Büntetett előéletű? Nem, nem vagyok büntetett előéletű.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Én magamat főtörzsőrmesterként látnám 2 hónap múlva.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem szolgáltam, de viszont nagyon szívesen szolgálnám a hazát.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszolítanám a gépjármű vezetőjét, hogy álljon félre és állítsa le a motort. Lerádiózom, hogy végrehajtok egy közúti ellenőrzést. Kiszállok és tájékoztatom a sofőrt és elkérem az iratait, leellenőrzöm, lekérdezem. Megnézem megtalálható-e a kötelező felszerelés. Ha minden rendben van, tovább engedem. Ha nem, akkor csekket állítok ki.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség olyan szerv, ami a közbiztonságot és a rendet tartja fenn és biztosítja az emberek jogait, betartatja a törvényeket.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes aki kiadja a parancsot és neki kell megfelelnem, a feljebb való lehet akár a frakció vezetője vagy egy osztályvezető, magyarul a felettes felettese.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A BTK alapján szabom ki a bírságot, ha olyan a szabálysértés és visszaeső az illető eljárást indítok ellene.11. Meséljen magáról pár mondatban. Chloenak hívnak 33 éves vagyok. Mairseille-ben végeztem a Mairseille-i Egyetem Rendészeti igazgatási szakán. 2024-ben költöztem Los Santos városába és azóta titkárnői pozicióban dolgoztam. Szeretnék végzettségemhez híven dolgozni egy rendvédelmi szervnél.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Biztonságos helyre vonulok és erősítést hívok és tűzparancsot kérek. Megérdeklődöm történt-e nálunk sérülés, ha nem, akkor megpróbáljuk az elkövetőt hatástalanítani és elfogni, veszély esetén likvidálni.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? A talált elemeket lefoglalom és a személyt előállítom. Értesítem a nyomozókat és átadom nekik az ügyet.
Utoljára szerkesztve: