Chloe Cooper - Trombitas

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

JstRyder

Újonc
2025. 08. 03.
12
8
LS karakter
Chloe Cooper
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Chloe Cooper
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Trombitas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy olyan bugért kaptam perma bant, amiről nem tudtam. Egyetlen PK volt rajtam ezügyben, és kaptam rá a perma bant. Kissé igazságtalannak érzem azt, hogy egy ilyenért perma bant kapok. Mivel nem tudtam a bugról, ezért nyilván valóan nem is szándékosan csináltam. Véleményem szerint egész szép UCP-m van, ez pedig azért van mert tisztességesen és szépen játszok. Trombitás ezt nem vette figyelembe, és perma bant osztott ezért. Nem tartom igazságosnak.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Itt van a videó, amiért kaptam a bant.
Megjegyzés:

Megjegyzésem nincs az egészhez, fentebb leírtam a véleményemet.Annyit még hozzá tennék az egészhez, hogy a fal elé állítottam volna, mivel provokált IC több soron is, ami látható is a videó alapján.

Utoljára szerkesztve:
Szia kinek próbálsz hazudni? Olyan egyértelmű hogy direkt raktad bele. A célod ugyanaz volt, a másik játékélményét ellehetetleníteni. De mondjuk látom az úriembernél is megvan a szint az IC “agyhalott” írkálással. A perma jogos lenne, de ez egy olyan dolog amit simán meg lehet beszélni. Ajánlom az ügy újbóli felhozását és átbeszélését, mert erre elég lenne egy nonrp jailt osztani.

Szia kinek próbálsz hazudni? Olyan egyértelmű hogy direkt raktad bele. A célod ugyanaz volt, a másik játékélményét ellehetetleníteni. De mondjuk látom az úriembernél is megvan a szint az IC “agyhalott” írkálással. A perma jogos lenne, de ez egy olyan dolog amit simán meg lehet beszélni. Ajánlom az ügy újbóli felhozását és átbeszélését, mert erre elég lenne egy nonrp jailt osztani.
Nem szerettem volna senkinek a játékélményét elrontani, főleg nem hajnali 3-kor. Fal elé szerettem volna állítani, csak aztán annyit láttam hogy eltűnt. Én mondtam Trombitásnak is, hogy a nonrp jailt vállalom, mivel azt tényleg elkövettem sajnos. Viszont szerintem a perma ban kissé túlzás, egy olyan dologért amiről nem tudtam.

• Kedvelés
Reactions: Lehel
Nem szerettem volna senkinek a játékélményét elrontani, főleg nem hajnali 3-kor. Fal elé szerettem volna állítani, csak aztán annyit láttam hogy eltűnt. Én mondtam Trombitásnak is, hogy a nonrp jailt vállalom, mivel azt tényleg elkövettem sajnos. Viszont szerintem a perma ban kissé túlzás, egy olyan dologért amiről nem tudtam.
A végével egyet tudok érteni, ha Trombitas benne van akkor ez egy járható út és akkor a PK-t is el lehet felejteni, aztán mindenki jól jár.

• Kedvelés
Reactions: Lehel és JstRyder
Értesültem arról hogy megbeszéltétek, 2 hónapra le lett véve, de ugyan úgy hibás vagy.
Jogtalan, zárom.

• Kedvelés
Reactions: koko34
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.