Neved:
< Chin Brendon. >
Kitiltás időpontja:
< 2025.09.01 >
Kitiltás időtartama:
< 1 hónap. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Csuhy. >
A kitiltás indoka:
< Bugkihasználás (smoke) >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Nem lettem időben értesitve a szigoritásokról a smoke-al kapcsolatban, és a leader sem tudott infromációt juttatni felénk mivel az nap lett rá rakva a frakció-leader rang DAWN-MTA discordon. A smoke dobásakor nem a liftbe akartam bele bugoltatni, hanem a lift elé céloztam egy 2-3 méteres körzetben. Az hogy valamelyik másik rendvédelmis meglőtte, vagy esetleg a játék/smoke mechanikájából adódóan a smoke valahogy átfolyt a falon, és a lift felett kötött ki, vagy előtte, arról meg nem éppen én tehetek. Valóbban megfontolhattam volna 2x hogy eldobom e a smokeot, de a bank kimenetelében ez sem változtatott, a rabló frakció sikeresen kihozta az antikokat. A rendvédelem ki lett lőve, ez által nekik semmi hátrányt nem okozva a nap végén. Úgy érzem, hogy ezt az egész procedúrát meglehetett volna azzal előzni, hogyha időben értesitve van a rendvédelem a smoke használatról zárt térben. Mivel a TEK leader az nap lett leader, igy nem tudta időben továbbjuttatni az információt, ez által ebben a történetben egy áldozatnak érzem magamat. Szeretnék a szerveren tovább tevékenykedni. >
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)