Charlie Santos - Andres Castillo (Dami)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

John Drake

Újonc
2025. 06. 29.
9
2
LS karakter
John Drake
LV Karakter
John Drake
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Charlie Santos
Panaszra tett személy InGame neve:
Andres Castillo
Panasz oka, leírása, kifejtése:
2026.03.23. 23 óra 00 perckor AJ-be kerültem, miközben a heliopteremben ültem. (ID: 12120) Ezt az AJ-t azért kaptam mert a rendőrség épületére felvittem Andres-t és a barátait, NONRP-ként minősítette Jvstin. Miután bekerültem az AJ-be Andres ott maradt a barátaival, amíg el nem rakták őket onnan és addig a helyszínen maradt nyitott állapotú helikopteremből kicsomizta az én 765 darab 9x19mm és az 609 darab .45 ACP lőszeremet, kihasználva a helyzetet.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Rick 1-es Admin megnézte a logban és elmondta, hogy hivatkozzak nyugodtan rá, hogy ez tényleg megtörtént. 23:00 körül vehette ki a csomagtartómból és 23:08 körül pakolhatta át a saját járművébe Andres.
Megjegyzés:
Válaszod

csa, a panaszkönyvet én bírálom, várom az úriember válaszát 24 órán belül!

• Kedvelés
Reactions: Attila
Szia/Sziasztok, szeretnem elsonek elmondani az elozmenyet ennek a tortenetnek deli szerelonel volt egy "buli" ahol valoszinuleg mindenki kabitoszert fogyasztott ic. Majd egy kis ido eltelte utan azt mondtad "elvigyelek titeket bulizni egy exclusive helyre, ami a rendorseg teteje" valahogy igy fogalmaztal. Nekunk minden okunk megvolt azt feltetelezni hogy bloffolsz mivel szet voltal allva ic ezert nem hittunk neked, de ugy voltunk vele belemegyek/belemegyunk. Ezutan beultunk melled a helibe es te tenyleg felvittel minket amit megint elmondok mi nem hittuk el hogy megcsinalsz, ezutan te elmentel a helivel. Mi ott maradtunk tobb percen keresztul es nem tudtunk lejutni sehogy, ekkor vettek eszre es tobben is oda jottek hozzank hogy ezt mi hogyan kepzeljuk hozza teszem teljesen jogosan, ekkor elmondtuk az adminoknak a teljes storyt. Te vissza jottel mire teged be jaileztek minket meg elengedtek egy figyelmeztetessel hogy ilyet soha tobbet ne mereszeljuk csinalni (elmondtuk az adminoknak hogy mi nem tudtuk hogy komolyan gondolod). Roviden ennyi valamint mivel leparkoltad a helidet a rendorseg tetejere igy rendesen rpsen belenezztem a csomiba es kivettem a loszereid nem hiszem hogy ezzel akar milyen hibat elkovettem( valamint nem tartom jogosnak hogy ugy hivatkozol ra hogy kihasznaltam a helyzetet mivel ha nem vittel volna fel minket igy az egesz elkerulheto lett volna).
Csatolom a logot: https://pastebin.com/xdBNkz1u,https://pastebin.com/ZDmY9yAV
Varom a biralo admin valaszat.

Szia/Sziasztok, szeretnem elsonek elmondani az elozmenyet ennek a tortenetnek deli szerelonel volt egy "buli" ahol valoszinuleg mindenki kabitoszert fogyasztott ic. Majd egy kis ido eltelte utan azt mondtad "elvigyelek titeket bulizni egy exclusive helyre, ami a rendorseg teteje" valahogy igy fogalmaztal. Nekunk minden okunk megvolt azt feltetelezni hogy bloffolsz mivel szet voltal allva ic ezert nem hittunk neked, de ugy voltunk vele belemegyek/belemegyunk. Ezutan beultunk melled a helibe es te tenyleg felvittel minket amit megint elmondok mi nem hittuk el hogy megcsinalsz, ezutan te elmentel a helivel. Mi ott maradtunk tobb percen keresztul es nem tudtunk lejutni sehogy, ekkor vettek eszre es tobben is oda jottek hozzank hogy ezt mi hogyan kepzeljuk hozza teszem teljesen jogosan, ekkor elmondtuk az adminoknak a teljes storyt. Te vissza jottel mire teged be jaileztek minket meg elengedtek egy figyelmeztetessel hogy ilyet soha tobbet ne mereszeljuk csinalni (elmondtuk az adminoknak hogy mi nem tudtuk hogy komolyan gondolod). Roviden ennyi valamint mivel leparkoltad a helidet a rendorseg tetejere igy rendesen rpsen belenezztem a csomiba es kivettem a loszereid nem hiszem hogy ezzel akar milyen hibat elkovettem( valamint nem tartom jogosnak hogy ugy hivatkozol ra hogy kihasznaltam a helyzetet mivel ha nem vittel volna fel minket igy az egesz elkerulheto lett volna).
Csatolom a logot: https://pastebin.com/xdBNkz1u,https://pastebin.com/ZDmY9yAV
Varom a biralo admin valaszat.
a pastebin link nem megnézhető, ezt javítsd kérlek.
edit : megnézhetőek, bocs.

• Kedvelés
A lőszerek megmaradtak amiket kivettél a csomagtartóból? vagy elpasszoltad őket? Mivel az RP-ddel van egy kis probléma, egy olyan dolgot RP-ztél le amit alapból kiír a rendszer, a szabályzatban pedig van egy olyan pont hogy megfelelő RP-vel csomagtartózhatsz ki dolgokat emberek kocsijából, ez nálad nem történt meg, így vissza kell szolgáltatnod a lőszert, illetve adminjailt is kell hogy adjak neked ez miatt.

A lőszerek megmaradtak amiket kivettél a csomagtartóból? vagy elpasszoltad őket? Mivel az RP-ddel van egy kis probléma, egy olyan dolgot RP-ztél le amit alapból kiír a rendszer, a szabályzatban pedig van egy olyan pont hogy megfelelő RP-vel csomagtartózhatsz ki dolgokat emberek kocsijából, ez nálad nem történt meg, így vissza kell szolgáltatnod a lőszert, illetve adminjailt is kell hogy adjak neked ez miatt.
Persze ezt megertem, ez ha vissza szolgaltatom kapok e enyhitest es mennyit?

Persze ezt megertem, ez ha vissza szolgaltatom kapok e enyhitest es mennyit?
Ha visszaszolgáltatod őket, akkor talán picit elnézőbb leszek veled, de 90percet kell adnom ez miatt, a tárgyakkal keress fel engem, vagy a srácot, és add vissza neki.
A szerveren kiszotottam az adminjailt, így ennek tudatában engem keress fel a lőszerekkel, vissza szolgálatta őket Attila, szép estét nektek.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.