- 2025. 03. 17.
- 14
- 0
- LS karakter
- Charlie Brooks
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: olajos__132232. Hogyan szólíthatunk? Dominik3. Hány éves vagy? 214. Játtszott perceid száma? 48535. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen voltam, Amikor még a SeeMTA v3 volt akkor voltam főtörzsőrmester , illetve FLY mta amikor még üzemelt akkor CR leader voltam.7. Mesélj magadról pár mondatban. Balogh Dominik a becses nevem 21 éves vagyok. Irl Honvédség kötelékében Szolgálok ezért sajnos nem sok időm van de ami van azt ki szeretem használni a Dawn Szerverén. Hobbim az autószerelés illetve barangolás/offroadozás.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: -Tisztelet tudó -a munkám mindig 110% ba teljesitem -Segitőkész vagyokNegativ: -Nem szeretem a hülyének néznek -ha lenézik a munkám -ha nem tartják a kölcsön tiszteletet.
Általános adatok
1. Teljes neve: Charlie Brooks2. Születési helye, ideje: Los Santos , 2000.09.183. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti Egyetem4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék minél több sikert elérni és szerenék egy alosztályba jelentkezni ami a civil rendészet.6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen Szolgáltam.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is Megaphone , ha félreált a célszemély akkor Rádiózok,majd elkérem az iratokat, csomagtartó átviszgálása , ha minden rendbe pedig el engedem, majd rádióozok hogy ujra riasztható a egység.8. Mi maga a rendőrség? Válasz9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Aki Nálam nagyobb rendfokozatba van az mind előljárom a tiszteletet illetve a érintkezési szabályt be kell tartani.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Szabály Szegés fogom elsősorban nézni hogy mennyire volt súlyos illetve a célszemély priusza is milyen súlyos volt.11. Meséljen magáról pár mondatban. Charlie Brooks a nevem 25 évesen aránylag sok tapasztalattal járom az utamat. legbüszkébb a tanulmányomra vagyok Rendészeti Egyetemen végeztem. Sikerült is Dolgoznom eme gyönyörű szakmában csak egy váratlan dolog miatt kellet eljönnünk onnan. ,1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Próbálok Tisztes távolságbol követni őket illetve rádiózni és tűparancsot kiadni.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Először is kiszállitom és előállitom majd lefoglalom a gyanus anyagokat és a Nemzeti Nyomozó irodának át adom a helyszint.