Charlie Brooks Jelentkezés!

2025. 03. 17.
14
0
LS karakter
Charlie Brooks
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: olajos__13223​
2. Hogyan szólíthatunk? Dominik​
3. Hány éves vagy? 21​
4. Játtszott perceid száma? 4853​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen voltam, Amikor még a SeeMTA v3 volt akkor voltam főtörzsőrmester , illetve FLY mta amikor még üzemelt akkor CR leader voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Balogh Dominik a becses nevem 21 éves vagyok. Irl Honvédség kötelékében Szolgálok ezért sajnos nem sok időm van de ami van azt ki szeretem használni a Dawn Szerverén. Hobbim az autószerelés illetve barangolás/offroadozás.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: -Tisztelet tudó -a munkám mindig 110% ba teljesitem -Segitőkész vagyok
Negativ: -Nem szeretem a hülyének néznek -ha lenézik a munkám -ha nem tartják a kölcsön tiszteletet.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Charlie Brooks​
2. Születési helye, ideje: Los Santos , 2000.09.18​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti Egyetem​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék minél több sikert elérni és szerenék egy alosztályba jelentkezni ami a civil rendészet.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen Szolgáltam.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is Megaphone , ha félreált a célszemély akkor Rádiózok,majd elkérem az iratokat, csomagtartó átviszgálása , ha minden rendbe pedig el engedem, majd rádióozok hogy ujra riasztható a egység.​
8. Mi maga a rendőrség? Válasz​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Aki Nálam nagyobb rendfokozatba van az mind előljárom a tiszteletet illetve a érintkezési szabályt be kell tartani.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Szabály Szegés fogom elsősorban nézni hogy mennyire volt súlyos illetve a célszemély priusza is milyen súlyos volt.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Charlie Brooks a nevem 25 évesen aránylag sok tapasztalattal járom az utamat. legbüszkébb a tanulmányomra vagyok Rendészeti Egyetemen végeztem. Sikerült is Dolgoznom eme gyönyörű szakmában csak egy váratlan dolog miatt kellet eljönnünk onnan. ,​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Próbálok Tisztes távolságbol követni őket illetve rádiózni és tűparancsot kiadni.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Először is kiszállitom és előállitom majd lefoglalom a gyanus anyagokat és a Nemzeti Nyomozó irodának át adom a helyszint.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon rolikaa. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]