- 2025. 03. 17.
- 14
- 0
- LS karakter
- Charlie Brooks
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Balogh Dominik, 21 éves vagyok!
Account ID-d?
>7305
Hány játszott perccel rendelkezel?
>2460
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Balogh Dominik a becses nevem, 21 éves vagyok. Honvédség Kötelékében teljesítetek Szolgálatot. Hobbim a szerelés , kírándulás és természetesen a játék, Immáron 8. éve taposom és gyarapítom a Mta közösségben. Egy Lelki ismeret tudatos gyerknek tartom magam aki mindig szeret egy új társaság tagja lenni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Lényegében az adminok keze alá dolgozni . Pontosabban arra értem ezt a megfogalmazást hogy kisseb bajok elháritása a játékosok felé.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd aki szivét lelkét belerakja a munkájába és precíz, gyors ,magabiztos.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Érett gondolkodással illetve kellő tapasztalattal próbálok bele ebbe a nemes feladatba mivel imént említettem hogy szeretnék segíteni másokon illetve beilleszkedni egy új társaságba.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Próbálom a munkám 110 % ba teljesíteni mindig , precizes, gyorsan kellően humorosan , persze amikor mód van rá!
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>nap 3-5 óra.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Először is a Városháza mivel ott birja az ember minden iratját elintézni ami elengedhetetlen a civil élethez. Másodjára mutatnám meg neki a Korház épületjét mivel az Egészség az első illetve úgy gondolom hogy eleget fog ott járni. Harmadik helyen pedig a munkahelyek találhatóak mivel elengedhetetlen a pénz szerzés a Dawn city városában.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozítiv, lelkiismeretes, türelmes
haragtartó,nem szeretem ha nem adják meg a kölcsönös tiszteletet, ha hülyének néznek és ezzel próbálnak visszaélni.