Chaos adminisztrátori jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

chaosxd

Újonc
2025. 05. 18.
6
1
LS karakter
Nasir Begum

dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - KÖVETELMÉNYEK

Neved / Életkorod / Account ID-d

Zoltán / 23 / 8181

UCP

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

A szerveren töltött időm nagyrészét adminisztrátori feladataimmal tölteném ez 4-5 órát jelent napi szinten, ez több is lehet hogyha az élet nem szól közbe!

Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?

Azért gondolnám magam megfelelőnek a csapatba mivel egy jópofa személyiség vagyok, jó probléma megoldó kézséggel és megfelelő gondolkozással. Közel 6-7 éve rp-zek elég sok szerveren megfordultam ez idő alatt és megéltem már sok mindent, ezek alapján van tapasztalatom minden féle téren. Tudásommal tudnám segíteni a többi játékos társaimat, valamint esetleges leendő csapaton belüli társaimat!

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

LV-n kezdtem mikor megnyitott nemrég és vártam hogy nyisson az LS, de jól ismerem a modot a rendszereket más szerverekről való nagyobb múltam miatt, és mivel most hogy újra itt a lehetőség hogy nyomhatjuk remélem nagyon sokáig így el kezdtem ezerrel játszani ! Rp múltam az elég régre még samp-ra nyúlik vissza úgyhogy egy bőven 6-7 vagy lehet hogy már több is mikor el kezdtem rpzni és ilyen szerverekre felmenni és építeni a kis életemet rajtuk, megismerkedni rengeteg emberrel, és jelenlegi sok barátra szert tenni!

Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Adminsegédként voltam pár szerveren de akkoriban időhiány miatt nem mentem tovább, mivel nem lett volna rá annyi időm amennyit igényel!

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Zoltánnak hívnak, 23 éves vagyok jelenleg dolgozok saját vállalkozásamat csinálom mint villanyszerelő. Szabadidőmben rengeteget játszok, leginkább MTA-val mivel ez fogott meg. Nyugodt személyiség vagyok, könnyendén nyitok új emberek felé így bárkivel el tudok beszélgetni bármilyen témáról, így könnyedén dolgozom csapatban is. Elég sok szabadidőm szabadult most fel az utóbbi időben így leginkább a szerverre tudok koncentrálni, később ha ez változna természetesen jelezném!

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Egy admin feladata a játékosok segítése, problémák megoldása az adott admin szintjétől függően. Szabálytalan játékosok figyelmeztetése, bugot kihasználó játékosok figyelése. Kezdő valamint nem kezdő játékos szabályos eligazítása, tájékoztatársa az adott felmerülő kérdéseben, problémájában!

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Pláza illetve városháza környéke egy fontos hely, mivel itt a játékos majdnem mindent megtalál, ezeken a környékeken rengeteg ember tartózkodik. Könnyedén találhat olyan játékos társat aki már jártasabb a szerveren valamint akár rp-ben is így esetleg tőle vagy tőlük is kérhet segítséget akár rp-be is keveredhet a többi játékos társával!

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapod a vezetőség döntése alapján ELFOGADÁSRA került!

Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.