Casar Hartig PK

• Thread starter Thread starter Xerit
  • Start date Start date
  • Válaszok 11
  • Látta 189
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Xerit

Újonc
2025. 03. 17.
9
2
LS karakter
Leonardo Bianchi Lombard
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Leonardo Bianchi Lombard

Panaszra tett személy InGame neve:
Casar Hartig

Panasz oka, leírása, kifejtése:
hanyag rp, tisztikarri joggal való visszaélés, hiányos rp mivel kihallgatás lemaradt az RP ről mielőtt beraktak, valamint amikor kérdezem hogy lesz e óvadék nem válaszolnak süketet rpzve, valamint amikor megkérdezem milyen jogon veszi el a óvadék jogát miközbe együtműködtünk nincs rá válasz

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
valamint pastebin log

Megjegyzés:
nincsen

• Haha
Reactions: Chester
Tilos a dupla-tripla hozzászólás. - 20 büntetőpont @flim
rossz videót küldtem be, mindjárt intézem az újjat

Csao, mivel adminisztrátori szerepkört töltök be, így áthelyezem a panaszt oda, nemsokára válaszolok rá.
Illetve a mintát módosítsd Admin panaszhoz szükségesre.

-A hanyag RP alatt nem tudom pontosan mire gondolsz, viszont a cellába rakáshoz nem szükséges külön RP, azon kívül mindent igényesen RP-ztem.

-A tisztikari jogaimmal nem éltem vissza, az együttműködéstől távol álltatok hiszen egy szimpla igazoltatást terveztünk kezdeményezni az irányotokba, ami elől természetesen egyből elkezdtetek menekülni, megtagadtátok az utasításainkat.

-Sehol sem említettem, hogy süket lennék illetve az előállítás egyik pontján sem tanusítottam erre utaló viselkedést, ahol várnod kellett a válaszomra ott éppenséggel a BTK-t néztem, amit jeleztem feléd OOC Chaten is.

-Az óvadék azért lett megvonva tőletek, mert nem működtetek együtt az igazoltatás során, az, hogy elkapás után nem volt más választásotok nem azt jelenti, hogy együttműködő magatartást képviseltek.

Utoljára szerkesztve:
és ott ahogyan írtam is szinkronhiba volt, titeket nem láttunk

Erről jó lenne egy videót csatolnod, mivel kétszer eljátszottad azt, hogy félreállsz és megindulsz, sajnos anélkül nehezen hiszem el.

a hibás videót beküldhetem neked mivel sziknronhibás ezért az overlay sem volt hajlandó felvenni

Erről jó lenne egy videót csatolnod, mivel kétszer eljátszottad azt, hogy félreállsz és megindulsz, sajnos anélkül nehezen hiszem el.
akarnék videót csatolni de hibás a fájl
akkor inkább zárjuk ahelyett hogy húzzuk

A saját panaszkönyvemet nem bírálhatom, ebből kiindulva megvárjuk a bíráló válaszát.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni @Ricsi küld el az ügyről a logokat/bizonyítékokat!

Sziasztok itt is lennék a bírálatommal miután átnéztem a logokat:

- Az hogy visszaél a tisztikarával az nem jogos mivel leírta hogy nem voltatok együtt működőek és ilyenkor igen is élhet ezzel a jogával, és ha ő neki van arra joga hogy elvegye az óvadékot akkor el is veheti bizonyos eseteknél.

- Arra is szeretnek választ adni hogy szerinted nem válaszolt egyből, megnézve a logokat a kérdéseitekre mind IC mind OOC chaten hamar választ adott/adtak.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: :DD
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.