- 2025. 06. 13.
- 13
- 0
- LS karakter
- Carlos Diego
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Levi vagyok, 19 éves
Account ID-d?
>5863
Hány játszott perccel rendelkezel?
>56 262
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Levinek hívnak, 19 éves vagyok. Tavaly érettségiztem, azóta dolgozom. Hobbiból küzdősportokra járok, motorozgatok. Szenvedélyem a rally, különböző motorsportok. Szeretek utazgatni, Kanadában többször is jártam már. Szeretem az újabb kihívásokat, gyorsan alkalmazkodom az új szabályokhoz.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kissebb adminisztrátori feladatok elvégzése, pl. olyan kérdésekre ad választ amik szerverbeli szabályokkal, konfliktusokkal kapcsolatosak. Figyeli a játékosokat a szabályok betartása érdekében, szabályszegés esetén jelenti magasabb szintű adminnak.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Türelmes, rendkívül segítőkész, kiváló probléma megoldó képességgel rendelkezik illetve szívesen segít másokon.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretek segíteni másokon, úgy érzem türelmes vagyok és jól tudok kommunikálni ami fontos ebben a szerepben.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Sok szerveren volt már tapasztalatom és úgy gondolom, itt is megállnám a helyem a csapatban, segítenék a közösségnek a szabályok betartásában, játékosok támogatásában
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta akár több órát is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városházával kezdeném, mivel ott tudja új életét elkezdeni fontosabb iratai kiváltásával. Másodszor a kórházzal folytatnám mivel az egészség a legfontosabb dolog. Végül a plázát mivel ott rengeteg mindent megtalál amikkel később könnyebben eltud helyezkedni a munka világában.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Rendkívül segítőkész vagyok, szeretek segíteni másokon illetve rengeteg türelemmel rendelkezem.
Néha túl sokat gondolkozom egy döntés előtt, időnként bizonytalan vagyok új helyzetekben, néha lassabban reagálok, mivel mindent átgondolok.