Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: patrik33112. Hogyan szólíthatunk? Patrik3. Hány éves vagy? 204. Játtszott perceid száma? 104925. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen ,csak nem mostanában6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))7. Mesélj magadról pár mondatban. Patrik a nvem ,igyis szólithattók ,20 éves vagyok,óktóberben már 21 leszek,Erdélyben élek ,jelenleg most munkát akarok váltani szóval kicsitt több időt tudok ide is forditani ,de úgyan úgy,ha dolgozom erre lesz időm. Álltalában minden nap vagyok valamennyit gép előtt ,mondhatjuk ezt hobbinak is .8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Imádok csapatban dolgozni ,Hamar összemelegedek bárkivel,segitőkész vagyok ahol az tudok lenni.Néha lusta vagyok valamit megcsinálni,Hamar fel tudom kapni az ideget kis dolgon is,sokat beszélek
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Cameron Lucas2. Születési helye, ideje: Los Santos ,1999.10.263. Legmagasabb iskolai végzettsége: Sanford egyetem4. Büntetett előéletű? Voltak bakik ez tény és való.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy elég jó csapatban 6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bemutatkozás ,iratok ,adatlekérdezés ,átvizsgálás.8. Mi maga a rendőrség? intézmény,szervezet9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való,az aki felettem van akárr sokkal nagyobb rangban.A felettes az aki irányit engem.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ez sokmindendtől függ,ha csak egy gyorshajtás ,nagyobb csekket tudok adni ha ez többször történt meg ,vagy akkor is ha veszélyeztett másokat.11. Meséljen magáról pár mondatban. Cameron Lucas a nevem ,Lucasnak szoktak hivni . 26 éves vagyok ,jelenleg munkanélköli . Van egyetemem is. Nem nagyon vannak ismerőseim a városban inkább elvagyok egyedül ,de szeretnék kapcsolatokat ,ezért is jelentkeztem ide. Úgy gondolom itt lehetne elég szép baráti kört kialakitani akár.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Első sorban itt gyorsan kell cselekednem mert az életem is múlik rajta,illetve értesitem a kollégákak ahogy tudom. Ha pedig ott van a megfelelő alkalom ,megprobálom megfékezni az elkövetőket .2.Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Első sorban falhoz állitom sokkoló segitségével ,ne tudjon hirtelen mozdulatokat felém alkalmazni ,majd lefoglalom a dolgokat ,illetve az emberünket elviszem kihallgatni.
.png)