- 2025. 07. 05.
- 2
- 0
- 28
- LS karakter
- Noa Johnson
- LV Karakter
- Cameron Borc
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
1. Nevem, korom, és az account id-m: -> Cameron, 27 / 3103
2. UCP előélet : 3. Mennyit tudnál eltölteni naponta a szerveren :
Hétköznap 2-3 óra, hétvégén sokkal többet tudnék lenni a szerveren!
4. Miért pont téged válasszunk? :
Tudok és szeretek csapatban dolgozni, dolgoztam már nagyobb szerveren csapatban, és elég kellemes és jó érzés volt számomra! Nem vagyok egy beképzelt srác, hogy miért pont én, kitartó vagyok és tűlterheltő.
5. Mióta DawnMTA-zol, illetve mióta roleplayezel?
- Hát sajnos keveset mert csak 320 percem van. De igazából 2014-2015 óta MTA-zok, illetve voltam bizonyos helyeken / kisebb helyeken adminisztrátor, ahol elég jól végeztem a dolgokat!
6. Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
- Igen! Voltam már Adminisztrátor több helyen is! SeeMTA LV szerverén voltam 4-es admin, (Papucs), BlueRoyalMTA ( Dawon), SeeMTA v2 2-es admin!
7. Bemutatkozásod 8-10 mondat
- Üdv Zsolti vagyok 25 éves! Számomra a számítógépezés már egy szinte hobby szerű nálam! Bárhol játszom, bárhol jól érzem magam, ha a közösség olyan amilyen! Szeretek bizonyos szervereken adminisztrátor / Adminsegéd pozicióban lenni, hogy úgy érezzem teljesen jó dolgot / dolgokat végzek. Szeretek zenét hallgatni / Filmeket. Ha admin vagyok, akkor játékosok érdekeit nézem, nem a sajátomat! Minden döntés 2 alapu, én alapom az egyik, játékosé a másik. MTA-n kívül elég sok játékkal játszok még mint pl: CS:GO, Goose Goose Duck, FiveM, GTA 5 ,
8.Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
-Pláza
- Számomra azért fontos ez a helyszín mert itt lehet megvásásrolni az összes olyan tárgyat ami szükséges lehet egy játékosnak. Megtalálható itt a mozi, kaszinó, digitál den, hobby bolt, gyógyszer tár, bank, ruhabolt, airsoft pálya. Egy kezdő játékos itt kérhet leginkább segítséget játékos társaitól.
-Autókereskedés
-Itt megtudod vásárolni a kezdő járműved, ha már kicsit többet játszottál akkor esetleg a második vagy harmadik járműved. Tudsz venni akár limit nélkülit vagy limites járművet. Van olcsóbb kategória, van közép kategória és végül de nem utolsó sorban van felső kategóriában gépjármű.
-Városháza
-Itt kezdődik minden egy új játékosnak, itt tudod kiváltani a személyazonosságod, vezetői engedélyed, bányász engedélyed, horgász engedélyed. Ha van ingatlanod akkor azt itt tudod bejelentetni.
9. Mi egy Adminisztrátor feladata?:
- Adminügyek lebonyolítása
- Adminszolgálat teljesítése
- Reportokra válaszolgatása
- Játékosok által betartott szabályok betartása
- Egyéb konfliktusok kezelése
- Jó példa mutatása játékosok elött.
- Felmerülő kérdésekre való megfelelő válaszolás