Calvin Palmer-Austin

• Thread starter Thread starter tunya
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 102
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tunya

Újonc
2025. 08. 06.
6
1
LS karakter
calvin palmer
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Calvin Palmer
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Austin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
volt egy gyerek a szerelőnél elkezdtem ütögetni, azt írta hogy kapok egy nonrpt, ezt meg értem de utána írtam hogy "geci eloadhatom en is hogy szet utnek delinel" erre kaptam egy ooc stilust mert azt irtam hogy geci, eddig egy adminnak se volt vele baja ha karomkodtam ooc. az admin semmi bizonyíték nélkül rakott be mert a gyerek azt mondta hogy majdnem animba vertem, de ezt én is behazudhatnám.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2026-03-20 23:20:03] [Output] : Calvin Palmer: (( geci eloadhatom en is hogy szet utnek delinel ))
Megjegyzés:

a nonrp részt meg értem de a ooc stilust nem

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: tunya
Sziasztok. Elkezdeném akkor, a tegnapi nap folyamán jött egy report, amiben a srác leírta, hogy odament hozzá egy srác AFK közben, és random elkezdte verni. A srácnak nem volt semmiféle bizonyítéka, viszont azért a srácot odahívtam, és megkérdeztem tőle, hogy mi történt, mondja el. Majd ő maga közölte, hogy mi történt, annyi különbséggel, hogy azt mondta, csak kétszer ütötte meg, de aztán nagy nehezen a végén saját magát elárulva adta meg nekem azt, amiért valójában odahívtam azaz , belátta hogy nem 2x lett megütve mert a játékos aki kihívott majdnem a fele életereje hiányzott. Majd ezek után egy eléggé flegma stílusban kezdett el beszélni, majd ezt követően írta, hogy „geci, előadhatom én is ezt, hogy szétütnek, delinel”. Ezek után közöltem vele, hogy milyen indokkal és miért fog jailt kapni.

Úgy gondolom vagyunk annyira tisztelettel egymással , hogy nem kezdünk el obcén szavakat dobálni chatre úgy , hogy admin ügy van.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az ilyen jellegű megnyilvánulásnak valóban nincs helye az OOC chaten, különösen nem egy adminügy közepén.

A panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.