Calvin Junior jelentkezés

Calvin Junior

Újonc
2026. 03. 26.
7
0
LS karakter
Calvin junior
LV Karakter
Calvin junior
ANbhcSt.png
I. — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK

ÁLTALÁNOS ADATOK
A1. Keresztnév: Junior​
A2. Vezetéknév: Calvin​
A3. Középső név: Nincs​
A4. Születési idő: 1988.10.22​
A5. Születési hely: Afganisztán​
A6. Nem:
[x] Férfi​
[-] Nő​
ELÉRHETŐSÉGEK
A7. Telefonszám:+38-76-773-1593
A8. Lakhely válasz:Afganisztán Bodou Street 47
A9. E-mail cím: [email protected]
KÜLLEM
A10. Magasság: 182​
A11. Testtömeg: 65Kg​
A12. Hajszín: fekete
A13. Szem: kék​
A14. Etnikum:
[-] Fehér​
[-] Fekete vagy afroamerikai​
[-] Hispán vagy latin​
[-] Ázsiai​
[x] Indián vagy csendes-óceáni​
[-] Egyéb​
A15. Tetoválások:
Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?
1. Válasz Nem​
2. Válasz Nem​
NEMZETISÉG
A16. Állampolgárság:
[-] U.S. állampolgár vagyok.​
[-] Honosított U.S. állampolgár vagyok.​
[-] Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.​
[x] Semelyik a fentiek közül.​
BESZÉLT NYELVEK
A17. Nyelvek:
Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni:​
1. Válasz Spanyol​
2. Válasz Afganisztáni​
3. Válasz Brazil​
II. — VÉGZETTSÉG

B1. Jelölje be a legmagasabb iskolai végzettségét!
[-] Szakközépiskolai szakma​
[-] Érettségi bizonyítvány​
[x] Egyetemi diploma​
B2. Egyetemi szaktárgy típusa:
[-] Bűnügyi igazságszolgáltatás​
[-] Közgazdaságtan​
[x] Mérnök/Számítástechnika​
[-] Kommunikáció​
[-] Pszichológia/Szociológia​
[-] Bölcsészettudomány​
[-] Természettudomány​
[-] Egészségügy/Orvostudomány​
AZ OKTATÁSI INTÉZMÉNY ADATAI
B3. Az intézmény neve: A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola​
B4. A látogatás intervalluma: 10/21/2003 — 2009/10/10​
B5. Függesztették fel vagy bocsájtották el valaha iskolájából?
[-] Igen​
[x] Nem​
B5.1. Amennyiben igen, részletezze: Válasz​
III. — MUNKATAPASZTALAT

ELŐZŐ MUNKAVISZONY
C1.Cég/Ügynökség neve: Tuzoltosag
‎ ‎ ‎ ‎Betöltött pozíció: Ormester​
‎ ‎ ‎ ‎Feladatköre: Tuzoltas​
‎ ‎ ‎ ‎Alkalmazás intervalluma: 2026/03/25 — 2026/03/27​
‎ ‎ ‎ ‎Szerződésbontás indoka: Nem tetszett a munka unalmas volt
C2. Részletezze, ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: Nem voltam​
C3. Jelölje be a magára illő állításokat.
[-] A felfüggesztés vagy az elbocsátás elkerülése érdekében felmondott eddigi munkahelyéről.​
[-] Fegyelem hiánya, vagy nem kielégítő munkateljesítmény, többszöri hiányzás, átlagon aluli teljesítés végett elbocsájtás.​
[-] Számos rövidtávú, belépőszintű állások különböző területeken, ágakon.​
[x] Előző munkahely elhagyása egy jobban fizető érdekében.​
C4. Ha katonai szolgálatot teljesített, kérjük, jelezze, melyik ágon.
[-] Hadsereg​
[-] NATO Haditengerészet​
[-] Légierő​
[x] Területvédelmi ezred​
[-] Határvadász​
[-] Nemzetőrség​
IV. — JÁRMŰVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

D1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel Dawn City-n belül?
[x] Igen​
[-] Nem​
D2. Volt valaha bevonva vezetői engedélye?
[-] Igen​
[x] Nem​
D2.1. Amennyiben igen, adja meg, mikor, hol és milyen körülmények között: Válasz​
D3. Az elmúlt hat hónapban kapott bármiféle közigazgatási bírságot?
[-] Igen​
[x] Nem​
D4. Az elmúlt hat hónapban volt bármiféle közúti balesete?
[-] Igen​
[x] Nem​
D4.1. Amennyiben igen, részletezze: Válasz​
V. — ELŐÉLET

E1. Letartóztatták-e valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[-] Igen​
[x] Nem​
E2. Volt-e tagja valaha olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[-] Igen​
[x] Nem​
E3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[-] Igen​
[x] Nem​
E4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[x] Soha​
[-] Az elmúlt 6 hónapban​
[-] Az elmúlt 12 hónapban​
[-] Több mint 12 hónappal ezelőtt​
E5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[-] Igen​
[x] Nem​
E5.1. Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára? Válasz​
VI. — TANÚSÍTVÁNY

A jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyul a jelentkezési ciklusból való kizáráshoz. Elfogadom, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzés Intézeti program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot vagy DNS mintát vesznek tőlem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.​
OUT OF CHARACTER

F1. Neved vagy beceneved: Máté​
F2. Életkorod: 16​
F3. Rövid, lényegretörő bemutatkozás:Máténak hívnak, 16 éves vagyok, és ha őszinte akarok lenni, az életem nagy része három dolog körül forog: a foci, az úszás és a Dawnmta. Néha azt érzem, mintha ezek nélkül nem is igazán tudnám, ki vagyok.
Reggelente általában nehezen kelek fel. Az ébresztő mindig túl korán szól, és ilyenkor legszívesebben visszafeküdnék aludni. De aztán eszembe jut, hogy délután edzés van, és ez valahogy mindig ad egy kis plusz motivációt. Az iskolában próbálok figyelni, de nem mindig sikerül. Gyakran azon kapom magam, hogy már megint a focin jár az eszem – hogy milyen cseleket fogok megpróbálni, vagy hány gólt tudok majd rúgni.
A foci számomra nem csak egy hobbi. Amikor a pályán vagyok, teljesen más ember leszek. Ott nincs stressz, nincs suli, nincs semmi más – csak a labda és a játék. Szeretem azt az érzést, amikor sikerül egy jó passz, vagy amikor gólt lövök. A csapattársaimmal is jól kijövök, és mindig próbálok mindent beleadni. Akkor is, ha fáradt vagyok, vagy ha nem megy jól, nem adom fel.
Az úszás egy kicsit más. Ott inkább magammal versenyzek. Amikor beugrom a vízbe, minden lelassul. Hallom a saját légzésemet, érzem a tempókat, és próbálok egyre jobb lenni. Néha nehéz, mert fárasztó, de közben megnyugtat is. Olyankor van időm gondolkodni, és kicsit kiszakadni mindenből.
És persze ott van a Dawnmta. Amikor nincs edzés vagy tanulás, sokszor leülök játszani. Ez az a hely, ahol a haverokkal együtt tudunk lenni, még akkor is, ha épp nem találkozunk élőben. Sokat nevetünk, hülyülünk, és próbálunk egyre jobbak lenni a játékban is. Van, hogy teljesen belefeledkezem, és észre sem veszem, mennyi idő telt el.
Néha nehéz összeegyeztetni mindent – a sulit, az edzéseket meg a játékot –, de valahogy mégis ez vagyok én. Szeretem ezt az életet, még akkor is, ha néha fárasztó. Nem tudom pontosan, mi lesz belőlem később, de azt tudom, hogy a foci és az úszás mindig fontos marad számomra.
És ha valaki megkérdezné, hogy ki vagyok, valószínűleg csak annyit mondanék: egy srác, aki imád játszani – akár a pályán, akár a vízben, akár a gép előtt.
F4. Rendelkezel magyar, amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Más szervereken szerzett tapasztalataidra is kíváncsiak vagyunk)Nem
F4.1. Ha igen, milyen frakcióban és pozíción voltál? Másik Szerveren navos tek es omsz​
F5. Mióta játszol a DawnMTA szerverén, illetve milyen frakciókban voltál eddig? Okf es voltam es aktivan 4-5 hete jatszom.​
F7. Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Kedves de amikor kotekedni akarnak akkor ideges is lehetek de jol tudom kezelni ezeket a helyzeteket nem leszek annyira feldult​
F8. Csatolj egy UCP felületen készített képet a névváltásaidról (link):
F9. Csatolj egy UCP felületlen készített képet az adminjaileidről és kitiltásaidról (link):

ANbhcSt.png
Tisztelt Calvin Junior!
A részletes kivizsgálást követően, a NAV Humánpolitikai Főosztályának munkatársainak alapos egyeztetése alapján megállapítást nyert, hogy az Ön pályázata sikertelenneknek tekinthető. Ennek értelmében az Ön kompetenciáit és a benyújtott jelentkezési formanyomtatványát nem megfelelőnek találtuk.
908534f358092defd11cb2dc7b656e01.png
Következő feltételek miatt utasítjuk el jelentkezését:
  • Logikai pontatlanságok oktatást értetődően,
  • ((Az UCP sikít a sok NonRP és egyéb jailektől, melyek visszataszítóak lehetnek a jelentkezésed során, erre privátban tudsz fellebbezni..))
Jelentkezését a következő ciklusban ismét megismételheti.
Zane McNeal
püőr. Főtörzszászlós
Nemzeti Adó- és Vámhivatal Humánpolitikai Főosztálya