Calvin Gilbert - Nugget

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Calvin Gilbert
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Nugget
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen eljárás.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/vxi7qf én itt a Calvin Gilbert vagyok
[2026-03-07 16:45:56] [Output] : Raden Wiley mondja: Csöves vagy?
[2026-03-07 16:46:02] [Output] : Calvin Gilbert mondja: Anyad a cosves.
[2026-03-07 16:46:10] [Output] : Raden Wiley mondja: Kocsog
[2026-03-07 16:46:13] [Output] : Calvin Gilbert mondja: A kurva anyadt.
[2026-03-07 16:46:15] [Output] : *** Raden Wiley elővett egy fegyvert. (Gingerbread Remington M700)

Megjegyzés:

Sziasztok az én szemszögöm az volt hogy állok déli szerelőnél random 10 perces halal angyalos ember odajon hozzam feszültséget kelteni mivel már úgy jött oda hogy a csöves vagy? én pedig ekkor azt mondtam neki hogy anyád a csöves erre ő elkezdett engem a földön püfölni azt nem clippelte le alitollag de a vérnyom látszódik a földön ezután elővette rám a fegyvert én elmentem sétált egy másodpercen keresztül felém erre megfordult én visszamentem amikor megláttam még a fegyver a kezébe volt azután amiután fejbelőttem egy negyed másodpercel előtte elrakta a fegyvert, ezt ugy ítélte Nugget hogy én indok nelkul oltem meg mivel kaptam 120 perc fgh dm-et köszönöm a bíráló adminnak hogy elolvassa.

Szia a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

Hello, en meg most is csak annyit tudok ehez hozza fuzni, tisztan latszott, hogy az illeto hatat forditott neked, ezzel is jelezve hogy nem direkt lett a fegyver elohuzva es el is rakta, utanna te fejbe is lotted ugy hogy meg a tarsa is ott volt kozeleben ugyanugy fegyverekkel. Illetve ez utesrol nem kpatam videot igy azt nem tudtam eldonteni, hogy most az igaz volt-e vagy nem. Varom a biralatot!

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Videót megnézve valóban nem értem ezt az egész helyzetet, egy dolog a felesleges feszültségkeltés melyben te is ugyanolyan részes voltál, de ezt bőven elkerülhetted volna azzal, ha a megnyilvánulása után írsz egy reportot és nem mész bele ebbe a helyzetbe, de te nem ezt választottad, hiszen ugyanúgy reagáltál rá.

Az, hogy elővesz egy fegyvert, amivel mégcsak feléd sem célzott és már a közelben sem voltál, de ezek ellenére te lelövöd, az egyértelmű DM.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.