Calvin Gilbert-Joseph

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Calvin Gilbert
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Joseph
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hali volt két srác random animba ütöttek 20x elütöttek kb nem volt bizonyítékom és nem fogadta el a panaszomat,nem is volt baj ezután akartak rpzni velem egy olyat hogy bedobnak a vízbe az animba lévő karakteremet amivel nem is lenne semmibaj de egy buggot kihasználva felvett a válára a srác és gugolva futott el velem és Joseph erre azt mondta előszőr hogy:[2025-10-06 15:13:06] [Output] : Admin 4 Joseph: (( Szóltam neki ,hogy erre figyeljen. )) utánna pedig full az ellentétét álította:[2025-10-06 15:14:14] [Output] : Admin 4 Joseph: (( igazából full realisztikus rp-t tol az ember. )) az öregember karakterével az normális hogy gugolva felvessz a válára és gugolva fut el velem a tengerhez Joseph szerint.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerintem Szankcionálhatta volna a srácot mivel látszik a bugg kihasználás és tudtommal nem is kis szankció jár érte.

• Haha
Reactions: Vajdaa
Szép napot!
Kezdjük ott.
Elütésről nem volt semmi bizonyíték ott sajnos nem tudok segíteni.
Guggolva nem tudd futni semmiképp, amint leírtam ooc-n is a srác próbált rpzni veled amire te 2x is hívtál admint.
Tartom magam ahhoz, hogy realisztikusan próbált eljárni illetve nem volt akkora előnye abból, hogy leguggolt 1-2x mikőzbe rpzett veled.
Várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Hali Értem szóval akkor nem történt bugg kihasználás mivel nem volt akkora előnye? Ha találok egy pénzbuggot buggoltatok 10 ezer dollárt akkor nem bannolsz ki mivel akkora előny nem történt ugye? az realisztikus hogy egy öreg ember felvesz a vállára kb 70 kgot és legugol és ugy fut vele? Várom a bíráló admin válaszát.

• Haha
Sziasztok megérkeztem a bírálattal

Julionak nem volt eltörve a lába, és ha leguggol, majd a vállára kap valakit, akkor sem tud gyorsabban menni, tehát semmilyen bugot nem használt ki ezzel.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.