Calvin Gilbert-jack

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Calvin Gilbert
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jack
Panasz oka, leírása, kifejtése:
hali volt egy gyerek aki azért rám hívta az admint mivel valaki ráhuzta a fejére a zsákot és azt irtam hogy(( [2025-08-30 17:22:15] [Output] : Calvin Gilbert: (( ki adta rád geci? ) erre a dologra kaptam 60 perces ajailt ezek után észrevettem a logomban hogy minősített ooc de időm nem volt elküldeni mivel jack berakott ajailbe (( leszarom huzd csak )) ja és erre adta ezek mellet,mivel ott volt a haverja is és olyanokat csinált 10 percen keresztül hogy rá van tartva a fegyver és felveszi a taxis jelvényt erre ooc olyat ir hogy frakis es nem vihetjük el stb,erről is kifejtem majd a véleményem egy panaszkönyben.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

ez szerintem nem ér hogy neki elfogadják a reportját az enyémre pedig az a véleménye hogy nem irogat reportban bíráló admin válaszát előre is köszönöm

• Haha
Reactions: Balint123
Szia mikor történtek ezek a dolgok ott volt rá a lehetőséged, hogy reportot irj. Amikor megtudtad, hogy szankciót kapsz és utánna irtál egy reportot érdekes módon egyből minősités és Rp húzásról beszéltél nekem mikor volt rá lehetőséged reportot irni akkor is amikor történtek. Részemről ennyi várom a biráló admin válaszát.

• Kedvelés
Hali Igen írtam egy reportot amiután szankciót kaptam mivel igazságtalanságnak tartom azt hogy neki bírtál válaszolni arra hogy szankcionálnod kell valakit nekem nem tudtál csak annyit tudtál mondani hogy nem fogsz velem írogatni reportban.

igen mivel egy párszor leirtam, hogy van lehetőséged panaszt irni élj vele.

• Kedvelés
Miért irtam volna ezt? fent voltál a szerveren oda mentem hozzád egyértelmű volt a dolog, hogy szankciót kapsz. Miért kellett volna neki panaszt irnia?

• Kedvelés
ő is fent volt a szerveren egyértelmű volt hogy ooc minősített miért kellet volna nekem panaszt írnom?

Ki mondta, hogy rá írj panaszt? Tisztán leirtam a reportba, hogy írj panaszt ha úgy gondolod, hogy nem jól jártam el, de te ez helyett irtál arra a játékosra aki írt rád reportot és még a Trombitásra is, sajnos azzal már nem tudok mit kezdeni, hogy nem olvasod el rendesen amit irok.

Részemről ennyi biráló adminnak küldöm a logokat és a 143956-számú reportot is át lehet nézni.

• Kedvelés
Inkább már nem mondok erre semmit, biráló admin elolvassa az egész reportot aztán látni fogja a dolgokat.

Ui: Utólag a többi logokat látva amilyen stílusod volt, keveslem azt a 60 perc jailt is.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok panaszt én fogom bírálni. Továbbra se gondolom hogy adminügyön bármilyen rossz stílust kéne produkálnod.
Jack ügyintézésére még kitérnék, az hogy nem foglalkozott a másik emberrel akinek ugyan úgy stílusa volt az azért történt mert nem is értesült róla és nem is említed az ügy során csak miután megkaptad a jail-t utána irtál egy reportot. Ezt rövidre zárom, tehát ha az admin nem tud róla, nem tud vele mit kezdeni.
Utolagosan nyiss egy játékos panaszt ha esetleg még nem tetted a stilusa miatt. Taxist pedig mint írtad hogy intézed egy másik panaszba ezért nem is tértem ki rá.
Szankciód stílusra jogos, panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Jack.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.