Calvin Gilbert-Enrico

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Calvin Gilbert
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hali beszólógattak nekünk random emberek aztan elmentem deli szerelo moge es egy random ember elkezdett utni vissza utottem es egy gyerek elovette rám a fegyvert elővettem en is nem tudtam lőni 1 golyot sem és én kaptam érte súlyos nonrp-ért ajailt 180 percet mikzöben aki rám támadt 120-at ezek fellet animfun mellet is eltekintettek.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Adminnal van pontosabb Luci 4-es admin elkértem nem szeretné ideadni bár tudtommal muszaj lenne,
Megjegyzés:

► nem helyes modon jartak el szerintem várom bírálo admin válaszát

Sziasztok!

Bíráló Adminisztrátornak küldöm a videót az egész sztoriról Déli szerelő mögött.
Videót te azért nem kaptad meg mivel vannak benne Admin dolgok.

Több hozzáfűzni valóm nincs.

Szia! Mivel meglettem említve, igen nem mutathatom meg a videót, mint leírtam a reportban, az Admin dolgok miatt. Bíráló adminnak majd elfogom küldeni.

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Sziasztok,

A videót megkaptam, és megtekintettem.
Elég régóta bent van a szerveren az a fogalom, hogy tilos a déli szerelőnél a felesleges feszültségkeltés. A videót megnézve tisztán látható ez, hogy teljesen felesleges feszültségkeltésből lövöldöztetek/ütöttetek és attól, hogy mögé mentek ugyanúgy érvényben marad.
Az admin döntése az, ha eltekint valamely szankció alól, ami nem feltétlen súlyos.

A panaszod jogtalan az admin nem hibázott.

/telo

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.