- 2025. 07. 26.
- 27
- 9
- LV Karakter
- Calvin Gilbert
DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Gábor
Hány éves vagy?
16
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
1 éve
Hány játszott perccel rendelkezel?
27 976
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
2-3 órát.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Sziasztok Gábornak hívnak az orvosi egyetemen tanulok jelenleg régóta játszok az MTA-val és DawnMTA-n is sokatt játszottam már. Hamar tanulok meg dolgokat és Értelmes gyereknek gondolom magamat.Szeretek új embereket megismerni és olyan közösségekhez csatlakozni, ahol jó a hangulat és aktív az élet. Igyekszem a legjobbat kihozni magamból. A csapatmunkát értékelem, mert szerintem együtt mindig többre vagyunk képesek.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Az egyik barátom is a honvédséghez csatlakozott szeretnék vele játszani és eddig illegál frakcióba voltam most jó lenne egy kis rendévdelmi rp is.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Igen voltam a Rendőrségben és ott Akadémistaként kiléptem 1 másfél hónap után mivel akkor nem tartozkodtam Magyarországon.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Voltam DBS-ben egy illegál frakcióban 3 hónapot kb voltam rendőrség másfél hónapot és voltam Cella Copjá-ban másfél hónapot
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Igen voltam már de szerintem ez nem sok ahoz képest hogy mennyit játszottam.https://imgur.com/a/0BRJw3j
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem voltam még.https://imgur.com/SJ7pq7V
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt egy.https://imgur.com/wBf6aJp
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Calvin Dragna
Születési hely, idő: 2000 január 1
Anyja neve: N/A
Bejelentett lakcím: N/A
Állampolgársága: Francia
Személyigazolvány száma: 256458PA
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló.
Testmagassága: 197 Cm
Testsúlya: 82 Kg
Telefonszáma: +38-76-600-6102
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: San Fierro 2018. június 5
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Rendészeti alapképzés
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Central High School
Nyelvismeret (ha van): Angol, Magyar, Német,Francia
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Alapszintű katonai és taktikai képzés fegyverkezelési alapképzés, fizikai állóképességi tréning.
Korábbi munkahelyek: Los Santos LSPD
Munkaviszony fennállásának ideje: 2022.01.10 – 2023.05.30, 2024.06.15 – 2025.02.20
Távozásának oka: A rendőrségtől való távozásom oka az volt, hogy olyan hivatást kerestem, ahol nagyobb fizikai és szakmai kihívások várnak, valamint ahol szélesebb körű kiképzést és előrelépési lehetőséget kaphatok. A honvédségben látom azt a pályát, ahol tovább fejlődhetek és magasabb szinten szolgálhatom a hazát2
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem.
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: Nem.
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem rendelkezem.
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Még nem.
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.04.11.
Aláírás: Calvin Dragna
Aláírás: Calvin Dragna
Utoljára szerkesztve: