Neved:
< Calvin D David >
Kitiltás időpontja:
< 2025. 10.26. 15:07 >
Kitiltás időtartama:
< 2025. 11.09. 15:07 >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ghost >
A kitiltás indoka:
< MG,NonRP,Pk-val fenyegetőzés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Úgy gondolom, hogy nem történt MG. Három társammal mentünk szereltetni, és láttam, hogy két PD-s ott tartózkodik a szerelönél. Amikor bementek, az egyik társamat lesokkolták , én pedig kint vártam, hogy kijöjjenek, majd reagáltam a helyzetre és lelőttem őket, mivel a társamról volt szó, és meg akartam védeni. Valószínűleg ez kívülről félreérthető volt, de nem külső információ alapján cselekedtem.
NonRP:
Valóban lelőttem a társam, de ez véletlenül történt, nem szándékosan. Ezt elismerem, és megértem, ha emiatt kaptam büntetést.
PK-val való fenyegetőzés:
Ezt utólag nagyon sajnálom. Ideges voltam a helyzet miatt, és elragadtattam magam. Nem így kellett volna reagálnom, és őszintén elnézést kérek töled, és tanultam az esetből.
Szeretném kérni, hogy a kitiltásomat enyhítsétek, vagy ha lehetőség van rá, csökkentsétek például 1 hétre. Ez az 1 hét elég lesz arra, hogy átgondoljam a hibáimat és azt, hogyan folytatom majd a karakterem történetét a szerveren.
Köszönöm szépen, hogy elolvasttad és előre is köszönöm, ha megfontoljátok a kérésem.
.png)