Calvin D David Jelenkezése a Rendőrség Állományába!

kevin2356

Újonc
2025. 07. 01.
14
6
LV Karakter
John Cline
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: nemmondommeg._.​
2. Hogyan szólíthatunk? Kevin​
3. Hány éves vagy? 13​
4. Játtszott perceid száma? 1046​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Kevin vagyok, 13 éves. Szabad időmben szoktam játszani mtaval most nem rég jöttem dawnra.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Gyorsan reagálok a változó helyzetekre, és könnyen alkalmazkodom az új körülményekhez. Fontos számomra a kedvesség és a pozitív hozzáállás, amelyeket énis tanusitom a társaim felé! Negatív: Néha túl magas elvárásokat támasztok magammal szemben, ami miatt hajlamos vagyok túlvállalni magam. Emellett előfordul, hogy túl önkritikus vagyok, ami visszafoghat a gyors döntéshozatalban.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Calvin D David​
2. Születési helye, ideje: New York, 2005.05.05.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? 2 hónap múlva Zászlós Rendfokozatban képzelemel magam és valami komoly alosztályba, pl: Készeliti Rendörség.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felkapcsoljuk a fényhidat, majd ezt követöen a szirénát is felkapcsoljúk. Ezt követöen felszolitjuk a gépjármüvet, ha megállt akkor a sofőr rádiózik és ez után a másik személy kiszáll az autóból és az igazoltatni kívánt gépjárműhöz sétál és elkekzdi az igazoltatást. Bemutatkozik és közli az igazoltatás okát és elkéri az okmányokat, ez után ha rendben vannak az okmányok és a kötelező felszerelések, akkor tovább engedhetjük az igazoltatott személyt.​
8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség egy adot állam közbitonságáért és a közrendjéért felelös, értve ez alatt a különféle intézkedéseket mint pl.: igazoltatások vagy üldözések behatolások stb.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az alacsonyabb rangúval szolgálati jogviszonya van. A feljebbvaló nincs szolgálati jogviszonyban az alacsonabb rangúval.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A Rendörök a szankciók vonatkozásában bizonyos keretek között szabad mozgás teret kapnak, mivel a személy rendelkezik priusszal, ezáltal nagyobb összegű csekket fog kapni. Mivel priusszal rendelkezik ezért úgymond vissza esönek gondolom ez álltal magasabb összegü csekkel fogom büntetni.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Calvin D David vagyok 2005-ben jöttem a nagyvilágra. Gyerekkorom gyorsan elrepült, de mégis élményben gazdag volt. Középiskolában már tudtam hogy mi is szeretnék igazából lenni, ezáltal sokat tanultam, sokat olvastam.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Mivel tüzet nyitottak ránk abban a pillanatban Tűzparancs van az elkövetőkre. .​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Én úgy vagyok ezzel, hogy ha valaki tényleg nem tudja, mik azok, akkor elkérek egy adásvételit. Ha nemrég vette a járművet, akkor valóban igaz lehet, hogy nincs tudomása róla. Ezek után elkérem a drogokat, majd beviszem a rendőrségre.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: kevés a perced ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]