Bug kihasználás, DB, Non Rp vád

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

NooWay

Újonc
2026. 04. 22.
1
0
LS karakter
Steve Damer
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Hector Damel
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Zerdi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Semmi olyasmi nem történt ami miatt be kellet volna rakni börtönbe a videó alapján
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Remélem ki lesz vizsgálva mert én ugy veszem észre ez egy enyhe haveri jóindulat volt ebben a jail kiosztásban. Ugy gondolom ez inkább egy jogtalan és meggondolatlan dontés volt az admin részéről mivel a Bug kihasználás valójában egy Visual Bug ami nem mindenkinek jelenik meg ezáltal lehetet nekem nyitva és nekik csukva ezért tartom jogtalannak, A DB nem történt meg nem öltem meg senkit és nem is 100 vagy 200 ütöttem el valakit. A non RP szintén nem igaz megolt az rp elözménye. Én csak kaptam az alkalmon én beültem a kocsiba ami nekem nyitva volt.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát, illetve a videót javítsd légyszives mert a jelenlegi nem működik !

Sziasztok!

Az Én részemre elküldött videóban, aminek imgur URL-je szerepel a kiosztott jail indok rovatában feltüntetve egyértelműen látszik minden olyan pont, amiben “bűnösnek” találtalak.

1. - Bug kihasználás: a jármű a videóban jól láthatóan ZÁRT állapotban volt, és te valamilyen glitch/bug segítségével abba beszálltál. Mellékesen megjegyzem, hogy a videóban az is látszik, ahogy többször megpróbáltad kinyitni a vezetőülés felőli ajtót.

2. - NonRP: nem gondolom reálisnak, hogy egy 2v1 szituációban, mindenféle RP-és/vagy karaktertörténet nélkül eltulajdonítasz egy járművet, majd azzal a jogos tulajdonosát több alkalommal, szándékosan elgázolod, ezzel Őt harcképtelenné téve.

3. - DB: Az előző pont végén teljes mértékben kifejtettem a szankció indoklásának ezen aspektusát is.

UI.: jelenleg az imgur URL-t elküldeni nem tudom, mivel nem vagyok PC közelben, de a panaszt nyitó fél UCP felületén megtekinthető.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Maga az egész szituáció eléggé érdekes, hiszen egy közúti ütközés után ilyen szintű feszültségkeltés történik. Nem tudom, hogy sikerült beülni abba a kocsiba, ami egyébként nem is a tied volt, de ez most mellékes. Ezek után körülbelül 30 méteren tolod magad előtt az embert, mindene eltörik. Igaz nem halt bele a sérüléseibe, de ez teljes mértékben kimeríti a nonrp fogalmát.
A DB az egyébként járművel való ölés, ami jelenleg nem történt meg, így az admin a jövőben figyeljen a szankciók pontos megnevezésére.

Összességében a szankciód jogosan kaptad, a panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.