bryce kaur -> nicolas maxence (Alex)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szakacs

Újonc
2025. 07. 19.
9
16
LS karakter
Bryce Kaur
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

bryce kaur
Panaszra tett személy InGame neve:
nicolas maxence
Panasz oka, leírása, kifejtése:
pg
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
videon latszik

Szia nem értem ennyi ember között te pontosan mit akarsz éles fegyverrel?

Kezdjük ottan hiába vagy te TEK-be kell legyen nalad sokkoló es nem csak élest kell használni folyamat.

Már azt se tudom milyen ügy volt ez alapból 3 voltunk ott szóval nem sokra mentél volna igyis úgyis.

Mikor megoltelek nem is ram tartottad a fegyvert...

Sziasztok a PK-t én fogom bírálni. A Videóban egyértelműen látszik hogy a PG szabálysértés megvalósult. a videóban az látható hogy bryce már tartja rád a fegyvert és a te kezedben nincs fegyver. majd elkezdesz futkározni. és előveszed a fegyvert majd lelövöd. mivel látta hogy fegyver volt a kezedben így teljesen jogos hogy nem sokkolót hanem fegyvert tartott rád. Írtad hogy alapból 3-an voltatok ott. a többi srác nem vette elő a fegyvert a videon ez is jól látszik. Valóban nem tartotta rád a fegyvert mert futkároztál miközben fegyver volt rád fogva.

esetleg bármi hozzá füzni valód a dologhoz? várom a válaszod. 24 órán belül.

Egyből fegyvert tarott rám, akkor nem volt a kezemben fegyver...
Civilek mőge menekültem, és utána kezdtem el rá lőni, ha ő egyből fegyvert tartott rám én majd mit csináljak úgy öszintén?
Nem hinném térdelnem kellene mikor ott volt 3 társam is.

Sziasztok jöttem a bírálattal.

A Társaid látszólag sem próbáltak meg segíteni a helyzetben. nem volt a kezedben fegyver, Ha fegyvert tartanak rád. akkor nem kezdesz szaladgálni. a lehetőség ott volt hogy a társaid segítsenek egy sem tett semmit. A PK jogos a szankciót megkapja a szerveren.

• Haha
Reactions: Pierdone
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.