Bron Avni- Rey

• Thread starter Thread starter azure.
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 181
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

azure.

Újonc
2025. 05. 09.
23
8
Debrecen
LS karakter
Ezeikel Declan
LV Karakter
Kenzo Ross
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Bron Avni
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tisztán látható, hogy nem pártatlan az adminügyek során. Észrevehető a panaszok között, hogy számos több sebből vérző ügyintézés történt, és emiatt nem csak én nem vagyok megelégedve a munkájával. Csatolni fogom a Pk-t ami miatt még én kaptam jailt. Szerveren is kioszthatta volna ott is rendelkezésére állt a klipp, ha úgy nézzük ezzel elmulasztotta a szankciót. Ebből arra tudok következtetni, hogy ott még nem volt annyira fontos, hogy valamibe bele tudjon kötni.
Egyértelmű volt, hogy a srác nem csak megnézte, hogy kik rabolnak, több percig követett, ismert már minden autót. Rey-nek ismét sikerült egy rendvédelmis pártját fogni, és azzal érvelni, hogy "nem befolyásolta az RP kimenetelét". Ebben az esetben még mindig azon a véleményen vagyok, hogy helytelenül járt el az adminügy során.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/bron-avni-azim-zafir-rey.3416/
Megjegyzés:

-

csáó, Leírtam mindent a panaszkönyvbe. hogy mit miért döntöttem, a tegnapi napon azért nem szankcionáltalak, mert nem erre orientálódott az ügy, szó sem volt erről, emiatt én se vettem figyelembe ezt a részt, a pk alatt a videó, amit csatoltál, akkor vettem észre, hogy valami nem kóser.

Azt is leírtam, hogy Azim miért nem kapott szankciót, és azt is, hogy te miért. Ennél többet nem tudok hozzáfűzni az egészhez.

Rey-nek ismét sikerült egy rendvédelmis pártját fogni
Többször volt eset, ahol egy rendvédelmisre volt panasz, és ugyanúgy szankcionálva lettek ők is, egyáltalán nem értek egyet ezzel a feltételezéssel, csak azért, mert én is rendvédelmi frakcióban vagyok?
Várom peti bírálatát én is.

• Kedvelés
Reactions: frici
csáó, Leírtam mindent a panaszkönyvbe. hogy mit miért döntöttem, a tegnapi napon azért nem szankcionáltalak, mert nem erre orientálódott az ügy, szó sem volt erről, emiatt én se vettem figyelembe ezt a részt, a pk alatt a videó, amit csatoltál, akkor vettem észre, hogy valami nem kóser.
Ez nem stimmel a fejemben, a PK amit írtam az sem arra irányult, hanem a tegnapi AÜ-re, amikor szankció nélkül elengedted. Szabályzat egyértelműen leírja, de legjobb tudomásom szerint rendvédelmi szerveknek írja, hogy melyik frakció kezd rablást. Ha ez nem így van akkor javíts ki.
33333.png

Azt is leírtam, hogy Azim miért nem kapott szankciót, és azt is, hogy te miért. Ennél többet nem tudok hozzáfűzni az egészhez.
Így van leírtad, de nincs valóság alapja annak amivel te érveltél az egész AÜ alatt, és a Pk-ban. Lásd már be, ha csak megnézte volna elmehetett volna már azonnal. DE nem tette, követett minket a dokkokig, ahol kezdődött az újabb rablás. Ekkor is csak akkor ment el, miután már OOC szóltam neki. Helytelenül bíráltál ez az igazság.

Várom Peti válaszát!

• Kedvelés
Reactions: Milkee
de legjobb tudomásom szerint rendvédelmi szerveknek írja, hogy melyik frakció kezd rablást.
Amikor elkezdődik scirpt szerint, akkor ír a chatre egy sort, hogy ki kezdte, utána viszont a térképen, se sehol máshol nem látja, hogy melyik frakciónál van ez a köteg. Ahogy olvastam/látom a játékos nem ment vissza lövöldözni, csak próbált információt gyűjteni, hogy ki is lehet valójában a rablás mögött.

és azt is, hogy te miért.
Valóban nincsen sok realitása annak, hogy te törött lábbal folytatod tovább a rablásokat, mintha nem történt volna semmi. Simán lett volna lehetőséged elmenni kórházhoz esetleg, ezzel kiszállva az RP-ből. Viszont te ezt nem tetted, hanem inkább kutaztál tovább.

A panasz jogtalan, következmények nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.