Bron Avni- Azim Zafir [Rey]

• Thread starter Thread starter azure.
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 188
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

azure.

Újonc
2025. 05. 09.
23
8
Debrecen
LS karakter
Ezeikel Declan
LV Karakter
Kenzo Ross
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Bron Avni
Panaszra tett személy InGame neve:
Azim Zafir
Panasz oka, leírása, kifejtése:
RK--- 21:02-kor lett kilőve északi kút mellett egy benzinkút rablás során. Majd mint látszik a videón, 21:13-kor kísér minket dokkokba. Majd ott sikerült elé vágnom, és OOC jelezni neki. Azzal érvelt az adminügy alatt (Rey társaságában), hogy 2 pénzköteg volt. Emiatt csak megnézte, hogy melyik van itt. Ezzel egyet értek, viszont ezt 5 másodperc megnézni, nem kell kísérni a kocsit a következő kútig. Mint a videón is látszódik, már ott a kiskaszinó melletti utcán jelezni akartam neki :"figyu", csak nem volt alkalmam tovább írni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Lehetőség szerint egy pártatlan admin bírálatát várom!

Csao, elhagytam a helyszint miutan megismertelek titeket amire leirtad hogy figyu akkor már tartottam a másik pénzköteg fele mivel egyszere volt 2db pénzköteg és nem tudtam hogy melyik-melyik fk igy muszaj volt megnéznem. Várom a biráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és Pandor
Nem hagytad el azonnal, ezzel van a problémám. Te küldted be OOC Chatre, hogy 21.15kor mikor nagynehezen eléd álltam, és akkor figyelmeztettelek. Ha tényleg csak megnézni akartad volna, már a klippen látható utcán megfordulsz és elmész a közelünkből. Ehhez képest egészen dokkokig sikerült minket kísérned. Illetve azt is megjegyezném, hogy tisztában voltál vele, mivel északi kút mellett egy 1v1 tűzharc alakult ki köztünk és én lőttelek le. Tehát ez elég nagy ok, hogy ugyanaz a frakció rabol. Nevemet láttad, kocsikat láttad. Nem értem egyszerűen ezt az érvet amit itt írsz. Inkább vártál volna még 3percet és úgy jössz vissza rendesen. Nincs több hozzáfűzni valóm. Várom a bíráló admint!

Cső. Ezt már elbíráltam egyszer a szerveren, viszont egy dologra nem értem ki, @azure. te miért folytattad az RP-t egy törött lábbal? Meg volt az esélyed többször is, hogy elmenekülj, de te folytattad, úgy, hogy sérült voltál. Elvégre az életeted fontosabb, mint páz száz ezer dollár, nem? Várom a te válaszod ezzel kapcsolatban.

• Haha
Reactions: Mikosz
Miért ne folytattam volna? Északi kút előtt volt egy baleset, ugyanis egy civil szembesávban jött. Túlsok mindenben nem gátol, vezetni tudok, illetve lőni is úgy lőttem, hogy ferdén állok meg egyből a kocsi mögé fedezékbe száll ki a karakter. Másodsorban egy "ember" aki csutkára be van szívva, nem hinném akkora fájdalmat érez. Legjobb tudomásom szerint egy lábtörés miatt nem vagy köteles kiszállni az RP-ből, ha csak nem ez is egy íratlan szabály. De köszönöm az érdeklődésed, gondolom a szerveren nem láttad a klippen. Bár már most mindenképpen muszáj mindenképpen keresni valamit. Eléggé rosszul gondolod ha pár százezer dollárra gondolsz... Mellesleg köszönöm, hogy itt is egyből neked sikerült elfogadni! :) Nincs kedvem itt veszekedni, úgyis bele fogsz rúgni valamibe. Viszont teljesen el vagyunk térve a PK-m okától, örülnék ha egy bírálattal megtisztelnél, köszi szépen!

ha nincs kedved "veszekedni", miért nyitsz panaszkönyvet? Rendvédelem sem hatolhat be törött végtaggal, vagy vérzezve, ez az illegálra is ugyanúgy vonatkozik. Ha van lehetőséged elmenekülni, (márpedig volt) meg kell tenni, sehol sem látom abban a realitást, hogy te egy törött lábbal végigtolsz több kútrablást, ha még egy épp lövöldözés közbeni helyzetről van szó, rá lehet mondani, hogy oké, ez így ilyen kontextusban nem volt rendjén.

Azim nem követett el RK-t, megnézte hogy ugyanaz-e a köteg, mivel volt azon kívül mégegy, szerveren szóltam neki, hogy legközelebb próbálja ezt gyorsabban kivitelezni, nem rondított bele az RP végkimenetelébe, hogy megnézte ki rabol...

Te részedre kitérve pedig, továbbra is azt gondolom, hogy az életed többet ér pár százezer, vagy pár milliót tételnél. Megkérdeztem még 1-2 admint mit gondolnak az esetről, és hasonló véleményen voltak, mint én.
Fentebb említett, és kifejtett dologért 120 percet fogsz kapni.
Zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.