Boris Vorkov- Diablo

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ZsoltApa

Újonc
2025. 05. 01.
42
12
LS karakter
Irina Vorkov
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Boris Vorkov

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Diablo

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Indokolatlanul ki lettem bannolva OOC kereskedelem miatt, mikor semmit nem csináltam csak bele kevert engem egy srác. El adtam IC-n a brabusom és az a srác ugyan azzal a képpel hirdette amit én készítettem a kocsiról, és ugye a többi kocsi ID-je látszik a képen és a srác MDC-be vissza nézte hogy kinek a nevén vannak azok a kocsik és így engem bannoltak ki mivel a többi verda az én nevemen van. Lentebb csatoltam képeket.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Válaszod[/

Panaszkönyv megírása helyett fel is kereshettél volna és tisztázhattad volna a helyzetet.

• Kedvelés
Reactions: Jack.
Panaszkönyv megírása helyett fel is kereshettél volna és tisztázhattad volna a helyzetet.
Írtam neked már discordon reggel, nem írtál vissza, és nem szeretnék kötözködni, de ban helyett te is rám kérdezhettél volna az ügyel kapcsolatban és bizonyítékot és kérhettel volna hogy el adtam a kocsit a helyett hogy ki bannolsz, úgy hogy meg se votlam hallgatva offline bannt adtál. Gondolom én hogy az érmének két oldala van, de nem tudom ki hogy van ezzel, kérlek írj vissza DC-n privátban és normálisan meg beszéljük a dolgokat, mert se a dolgaim se a frakcióm nem szeretném el veszíteni.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.