- 2025. 03. 19.
- 78
- 30
- LS karakter
- Sebastian Wilk
Panasztevő InGame neve:
► Boris Tarasov ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Thomas ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Jogtalan szankció osztás. Az egész úgy kezdődött hogy az egyik frakció társunk menekült és be vitték a rendőrök. Ennek fejében terveztünk egy túszejtést. Az emberünket cserélni a túszra. Elmentünk keresni túszt,majd amikor találtunk el vittük Ls gyárba. Ott a gyárba derült ki hogy az adott úri ember Lvl 1-es, igy szóltunk neki OOC chaten hogy vissza visszük az autójához,és elnézést kértünk tőle a kellemetlenségért. Majd amikor oda értünk és félre álltam akkor ki fagytam, de viszont thomas ott volt. A frakció társam jelezte neki hogy kifagytam. Majd amikor vissza értem akkor megkérdeztem hogy miért van körözés az autómon, de annyit irt hogy nem mondja el. Amit figyelembe vettem de viszont nem értettem hogy került rá körözés mivel Ls gyárnál meghaltam.Utána pedig nem csináltam semmi illegálisat. Majd thomas szólt hogy üljünk vissza az autóba és folytatódik az RP. Ránk fogta a fegyvert de viszont mi ketten voltunk ő pedig egyedül,amit nagyjából 8 ember végig nézett. Kiszálltam majd rá tartottuk a fegyvert, de viszont mivel túl erőben voltunk a végkimenetel ugyan az lett volna. De viszont adutyba lépett, és meghallgatás nélkül szankciónált. Majd irtam egy reportot hogy magyarázatot kérjek,annyit válaszolt hogy (pihenő idő) majd a reportot be zárta. Ez által nem találom jogosan a szankciónálást. Tudom hogy hiába irok panaszkönyvet mivel lesz szankciónáva, de viszont én nem szeretnék egy ilyen miatt 2 órás PG jailben ülni. Köszönöm előre is a válaszod! További szép napot! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
SeeMTA - SeePaste
Megjegyzés:
► - ◄
.png)
.png)
.png)