Boris Tarasov --> Peti

• Thread starter Thread starter Fox
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 158
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Fox

Barangoló
Támogató
2025. 03. 19.
78
30
LS karakter
Sebastian Wilk
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Boris Tarasov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Peti
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan túszejtés miatt kaptam egy jail. Nos úgy történt, hogy kaptam egy telefon hívást dimitrijtől, hogy be vitték a tekesek. Ez miatt szerveztem egy túszejtést. Ami kb 1 órás lett. Utánn volt 2 követelésünk, hogy egyik túsz ért 5 misi, a másikért pedig az fk tagunk. Majd egy rakat várakozás után jön a pati és be jelenti hogy indokolatlan túszejtés volt. Elősször is miért lenne indokolatlan? ha a csapat társunkat be viszik erre onnan tudom meg hogy kap óvadékot mikor peti mondta, icn mikor felhívott dimitrij ponticello akkor nem közölték vele hogy óvadékot kap. Én meg icn honnan tudtam volna kezdjük ott.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
-
Megjegyzés:

köszönöm ha elolvastad.

Szia.

Amikor intéztem az ügyet leírtam neked is. Az hogy egy sima tagotokat beviszik nem elég ok arra, hogy túszejtés legyen, főleg nem úgy hogy óvadékot is kapott.
Ha egy leadert vittek volna be, ÉS nem kap óvadékot akkor okés lett volna a túszejtés, de ebben a formában nem volt az. Várom a bírálatot.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: rey és Vajdaa
Szia.

Amikor intéztem az ügyet leírtam neked is. Az hogy egy sima tagotokat beviszik nem elég ok arra, hogy túszejtés legyen, főleg nem úgy hogy óvadékot is kapott.
Ha egy leadert vittek volna be, ÉS nem kap óvadékot akkor okés lett volna a túszejtés, de ebben a formában nem volt az. Várom a bírálatot.
erről én nem kaptam semmi információt hogy óvadékot kap. Ha meg tudtam volna akkor feleslegesen minek rendezném meg a túszejtést, főleg hogy 1 órát kell várni a rendvédelemre mire minden meg van. Akkor biztos nem kezdtem volna az egészbe bele.

Sziasztok!

Én voltam akit bevittek. Elsősorban jelezném, hogy volt egy órás RP mielőtt jailbe raktak. Ekkor már elindult a túszejtés. Amikor elkezdődött a rabosítás, nem közölték velem az óvadék lehetőségét. NNI TEK Bratva közös RP volt ilyen téren. Sajnálom, hogy ez lett a vége. Amikor arról volt szó, hogy beraktak jailbe, kérdezte aki betett, hogy van óvadék? Erre kaptam a választ van. Nyilván ezt senki nem mondta előre. Kérés esetén csatolom a logot.

Továbbra sem volt elég indok a túszejtésre. Főleg nem egy sima tagért. Leírtam már, ha egy leaderről van szó akkor oké, de egy sima tagról van szó, aki ráadásul óvadékot is kapott. Elhamarkodott döntést hoztatok a túszejtéssel.

Megérkeztem a bírálattal, ahogyan Peti is leírta, nem elég indok a túszejtéshez az, hogy az egyik társatok börtönbe került, ami utólag kiderült óvadékos volt, teljesen felesleges volt mert ez nem nyomós indok hozzá.

Mivel frakció leadereként szervezted meg ezt a túszejtést, ezért egy hibapontban részesítem a frakciót.
Peti nem hibázott, így zárom a panaszt.

• Kedvelés
Reactions: peti
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.