Boris Tarasov -- Luci

• Thread starter Thread starter Fox
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 133
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Fox

Barangoló
Támogató
2025. 03. 19.
78
30
LS karakter
Sebastian Wilk
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Boris Tarsov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan ban osztás. Szerettem volna be jelenteni rendőrségen egy eseményt vasárnapra, be mentem a rendőrségre, viszont nem volt senki ott, gondoltam el ugrok boltba mert be kellet vásárolnom majd belov felhívott messengeren, hogy 15 percem van vissza érni a géphez különben rp tagadást fogok kapni. De viszont az mta-t ablakos módban használom, és így nem egyből mutatja az AFK-jelet, hiába tálcázok le. Igazábol nekem eszemben se volt rpt tagadni, és elnézést szeretnék ez miatt kérni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-

• Kedvelés
Reactions: balimexx
Szervusz!

Igazából sok mindent nem tudok ehhez hozzá fűzni, 09-kor értünk oda, amikor már fogták rád a fegyvert, akkor még nem volt a fejed felett az AFK, majd elkezdett pötyögni, és én onnantól kezdve számoltam a 15percet, amikor már rád fogtam én is a fegyvert. Illetve nekem Belov OOC chaten azt írta, hogy tte hívtad/írtál neki most messengeren. De egyébként a panaszodat nem értem. Esélyed megvolt vissza érni. Illetve az AFK nem mentesít téged semmi alól, de mi már arra értünk oda, hogy 1 TEK-es fogja rád a fegyvert.

További hozzáfűzni valóm nincsen - várom a bírálatot! Loggal/videóval rendelkezem amit szívesen továbbítok a bíráló admin felé!

Luci, semmi illegál nem volt nálam sem a kocsiban, akkor minek akarnák rpt tagadni?

A körözés volt a kocsidon, gondolom ezért volt rád tartva a fegyver már az érkezésünk előtt. Nem tudom ez a szabály, nem válaszoltál semmit/semmire - én megvártam a 15 percet innentől kezdve ez már a te dolgod. Legközelebb, ha elkell menned, akkor lelépsz a szerverről, mint mondtam AFK nem mentesít semmi alól.

A jármű az nem az enyém viszont tegnap fk-ra lett helyezve, viszont akié volt a kocsi a körözés ki helyeztével vagy 1 nappal később Edem Moris elkapta a jármű volt tulajdonosát, és nem lett le véve a körözés így igazából a rendvédelem hibázott, és alapvetően nem lenne körözés a kocsin ha a rendvédelem elkapás után le vete volna a körözést. Képpel tudom bizonyíttani.

Akkor kérném az illetőtől a logot, aki ellett kapva ezzel a Guliával - és ezért lett került IC börtönbe.

Megkaptam az említett logot, valóban a kiállítás időpontjában, az elkövető megprobált elmenekülni az adott kocsival - amibe meghalt, csak a rendőrség részéről történt mulasztás miatt(Nem vették le a körözést) ez miatt kerültél RP szituációban. Leveszem rólad a ban-t, de legközelebb erre figyelj oda, hogy HA elkell menned legalább na az forgalmas helyen afkolj, vagy lépj le pont az ilyen dolgok elkerülése végett.

Továbbá kérdezem, hogy mivel kiderült, hogy a rendőrség mulasztotta el a dolgot és leveszem a ban-t, élsz-e még a PK-val?

köszönöm, nem élek a pk-val.

Örülök, hogy sikerült dűlőre jutni!

Következmények nélkül zárom a panaszt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.