Boo Dalton --- Hugo Lorenzo (Alex)

• Thread starter Thread starter Stormy
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 87
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Stormy

Újonc
2025. 07. 03.
6
1
LS karakter
Boo Dalton
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Boo Dalton
Panaszra tett személy InGame neve:
Hugo Lorenzo
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP,/visz-ben futás,ugrálás.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Bevittem kihallgató terembe,rp-vel elvettem az illegális dolgokat ami nála volt. Levettem róla a bilicset,hogy át tudja nekem adni amikor /me-ben elvettem és megbilincselt rp nélkül. Elkezdett olyat RP-zni,hogy vissza veszi az elkobozott tárgyakat.Arra hivatkozott,hogy a fegyvert nem vettem el tőle,ami igaz is,mivel volt bizonylata. Először a bizonylatot akartam megnézni és úgy folytatni az RP-t. Rendszeressen szaladt velem,miközben bilincsben voltam,felugrott a tetőre stb..

Sziasztok

Én fogom bírálni a panaszt. Pár dolog nem tiszta. Akit be vittél hogyan rakod rád bilincset? Várom Hugo Lorenzo-nak a hozászolását is 24 orád van rá.

Sziasztok

Én fogom bírálni a panaszt. Pár dolog nem tiszta. Akit be vittél hogyan rakod rád bilincset? Várom Hugo Lorenzo-nak a hozászolását is 24 orád van rá.
Úgy hogy én le vettem róla azzal a szándékkal,hogy àt adja azokat a tárgyakat amiket rpvel el vettem tőle (/me). Nem tudtam,hogy lehet itemet at adni bilincsben is. Rp szerint a bilincset nem vettem le róla,mivel mindent /me /do-val el inteztunk.

Sziasztok.

Megjöttem a bírálattal, a panaszolt személy nem reagált hozzászólásban se privát üzenet formában. A Szabályszegés megtörtént a szerveren osztva lesz a szankció.

• Kedvelés
Reactions: Stormy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.