Boo Dalton ----> Enrico

• Thread starter Thread starter Stormy
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 177
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Stormy

Újonc
2025. 07. 03.
6
1
LS karakter
Boo Dalton
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Boo Dalton
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csáó. TEK dutyban lementem dokkokhoz tankolni,mert már csak 5 liter üzemanyagom volt. Mikor oda értem sehol sem láttam senkit,ezért leállítottam a szolgálati (jelöletlen) autómat,odaléptem a tankolópisztolyokhoz,leakasztottam az egyiket és ebben a pillanatban fejbe lettem lőve. Véleményem szerint,ha már oda jönnek rabolni és független attól,hogy most rendvédelmis az a személy vagy nem, nem az az első dolgod,hogy fejbe durrantod. Ezt sokkal RP-sebben is meg lehetett volna oldani. Például oda áltok előm 4-en fegyvert fogva rám és elküldtök. Nem gondolom,hogy így kéne lebonyolítani az ilyen eseteket.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A bíráló FA/SA-nak tudok küldeni akár napi logot is. A képen látszódik,hogy semmiféle RP nem volt Enrico részéről. Elővette a fegyvert,fejbe lőtt és ezután kezdék meg az ATM rablást. Részemről pedig annyi látszik a képekből,hogy a kezemben van a tankoló pisztoly,tehát se tüzet nem nyitottam rájuk se semmi,mivel nem is láttam őket. Várom a bírálatot.

Sziasztok!

Szóval az eddig okés hogy te oda mentél és tankolni akartál.
Viszont mi pont oda mentünk ATM vágására, majd láttuk hogy TEK-es vagy mivel rajtad van a mellényt meg fel is voltál szerelkezve.
Mit vártál állig felszerelkezve ott fogjuk vágni melletted az ATM-et miközbe rendvédelmis vagy?

Több hozzá fűzni valóm nem sok van mivel véleményem szerint egyértelmű várom az Adminisztrátor bírálatát.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: balimexx és Hoobu
Sziasztok!

Szóval az eddig okés hogy te oda mentél és tankolni akartál.
Viszont mi pont oda mentünk ATM vágására, majd láttuk hogy TEK-es vagy mivel rajtad van a mellényt meg fel is voltál szerelkezve.
Mit vártál állig felszerelkezve ott fogjuk vágni melletted az ATM-et miközbe rendvédelmis vagy?

Több hozzá fűzni valóm nem sok van mivel véleményem szerint egyértelmű várom az Adminisztrátor bírálatát.
Kiemeltem,hogy RP-sebben is megoldható lehetett volna. Nem azt vártam,hogy mellettem fúrjátok meg az ATM-et,de mondjuk ha elküldenétek a helyszínről az sokkal kevésbé lenne problémás,mint ez. Köszönöm,hogy ilyen "figyelmesen" elolvastad amit leírtam.

Kiemeltem,hogy RP-sebben is megoldható lehetett volna. Nem azt vártam,hogy mellettem fúrjátok meg az ATM-et,de mondjuk ha elküldenétek a helyszínről az sokkal kevésbé lenne problémás,mint ez. Köszönöm,hogy ilyen "figyelmesen" elolvastad amit leírtam.
Rendben én elmondtam az én részemet szerintem, az hogy te máshogy képzelted el ezt az RP részt ahhoz nem tudok hozzáfűzni.
Rosszkor voltál rossz helyen.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal, valóban okuk volt arra, hogy megöljenek téged Enricóék, mert ők egy kút rablásba kezdtek, és meglátták rajtad a rendőrségi mellényt, és a fegyvert. Valóban megtörténhetett volna a te általad kitalált végkimenetel is, de nem ez történt.
Az adminisztrátor nem hibázott, ezért zárom a panaszkönyvet.

További szép estét!

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.