Bomby admin jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bomby17

Újonc
2025. 03. 31.
8
4
LS karakter
Kostakis Alex
LV Karakter
Roger Leeroy
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Adminisztrátori Jelentkezési Lap (PÉLDA)
Neved / Életkorod / Account ID-d:
Bálint/17/2548

UCP előélet:
Még nem voltam szankcionálva így az ucp-m tiszta.

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?:
Ha admin lennék, az időm nagy részét arra szánnám, hogy segítsek a játékosoknak, akár szabályértelmezésben, technikai gondokban, vagy ha elakadnak a játékban. Fontosnak tartanám a reportok gyors és igazságos kezelését, és hogy a szerveren rend legyen. Próbálnék sokat a játékban lenni, hogy a többiek lássák, van kire számítani. Ha kell, eventekben vagy tesztelésben is szívesen segítenék, amiben tudok.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?:
Szerintem azért lennék jó a csapatba, mert türelmes vagyok, próbálok mindig objektív maradni, és fontosnak tartom a szabályok betartását. Jól megy a kommunikáció, és általában higgadtan tudom kezelni a feszültebb helyzeteket is. Hiszek a következetességben és az igazságosságban, ami egy adminnál szerintem alap. A szabályokat ismerem, és tényleg szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a szerver még jobb legyen, és mindenki jól érezze magát.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?:
Nagyjából 3 hónapja játszom a DAWN-MTA-n, kisebb szünetekkel. Maga a roleplayezés pedig már több mint 3 éve része az életemnek, játszottam már több magyar MTA és FiveM szerveren is.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?:
Igen, voltam már adminisztrátor. Több kisebb magyar RP szerveren is megfordultam ebben a szerepkörben, mint például a RaiseMTA, CalmMTA vagy az ÓzdMTA. Ezek sajnos elég hamar bezártak, így nagyjából 1-1 hónapot tudtam ott tölteni adminként, "Bomby" vagy "Kispimasz" néven. Rövid idő volt, de tapasztalatot azért szereztem.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban):
Bálint vagyok, 17 éves, és egy középiskola rendészeti szakára járok. A szabadidőmben leginkább az Airsoft és a Paintball köt le, de az MTA, azon belül is a roleplay, már régóta nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Alapvetően nyugodt, megfontolt srácnak tartom magam, aki szereti a kihívásokat és nem ijed meg a problémamegoldástól. A rendészeti tanulmányaim miatt különösen érdekel a szabályok világa, a rend fenntartása és a konfliktusok kezelése – szerintem ezek adminisztrátorként is jól jönnek. Fontos nekem a csapatmunka, a normális kommunikáció, és igyekszem mindig igazságosan, pártatlanul állni a dolgokhoz. Szeretek új dolgokat tanulni és a tőlem telhető legjobbat nyújtani. A DAWN-MTA közössége nagyon szimpatikus, és úgy érzem, az elkötelezettségemmel és az eddigi tapasztalataimmal tudnék segíteni az admin csapatnak. A célom az, hogy hozzájáruljak a szerver zökkenőmentes működéséhez, a játékosok elégedettségéhez, és egy olyan barátságos, szabálykövető légkör kialakításához, ahol mindenki jól érzi magát.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?:
Szerintem egy admin feladata elég összetett és nagy felelősséggel jár. A legfontosabb, hogy betartassa a szerver szabályait, igazságosan és pártatlanul oldja meg a játékosok közti vitákat, és gyorsan, hatékonyan segítsen, ha valakinek technikai vagy játékbeli problémája akad. Az is fontos, hogy az admin jó példát mutasson a viselkedésével, segítőkész legyen és elérhető. Tulajdonképpen az admin a szerver egyik őre, aki figyel a fair playre, támogatja a jó hangulatot a közösségben, és aktívan tesz azért, hogy a játékélmény minél jobb legyen.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a Rendőrség az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb hely a szerveren. Ez az épület nemcsak a rendvédelmi frakció központja, hanem a közbiztonság és a rend fenntartásának szimbóluma is. Itt történik a legtöbb bűnügyi bejelentés fogadása, innen indulnak a járőrök, és ide hozzák be az elfogott személyeket. A Rendőrség kulcsfontosságú az RP szempontjából, hiszen itt zajlanak a kihallgatások, a nyomozati munka egy része, és itt dől el sok karakter sorsa. A játékosok számára ez a hely jelenti a törvény erejét és a segítséget, ha bajba kerülnek, de egyben a következményeket is, ha megszegik a szabályokat. Rengeteg interakció és RP szituáció kötődik hozzá, legyen az egy egyszerű igazoltatás utáni adminisztráció, egy komolyabb bűntény felgöngyölítése, vagy akár egy fogda-RP. A Rendőrség működése és az ott dolgozók tevékenysége alapvetően meghatározza a szerver légkörét és a törvényesség érzetét.

Szia, a lapod a vezetőség döntése alapján ELUTASÍTÁSRA került!

Ne csüggedj, lesz még lehetőséged újrapróbálni!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.