Boby Long - Ghost

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

TheRealKoksy

Újonc
2025. 05. 27.
11
1
LS karakter
Lara Nakamura
LV Karakter
Boby Amar
Panasztevő InGame neve:
► Válaszod ◄
Boby Long
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Válaszod ◄
Ghost [A4]
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Válaszod ◄
Tegnap irtam rá panaszt és ez miatt le ültem neki 180p jail és ma meg random bant adot azzal az indokal h adminminősítés+ admin szembeli stílus csak mer kapot tegnap tőlem egy pk, szerintem ez nagyon nem volt fer de mindegy meg lássuk mi lesz eből
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Válaszod ◄
Megjegyzés:
► Válaszod ◄
Előre is köszi

Szevasz! A tegnapi jailt azért kaptad mert szerelőnél karaktertörténet meg minden nélkül gyilkolsz azért mert egy szimpla (1v1) verekedés volt... Illetve minősítetted játékostársadat, ami sem itt, sem pedig máshol NEM elfogadott.

[2025-09-02 19:07:26] [Output] : Boby Long: (( tőlem, had legyen öröme a kis 10 éves kis fiunak ))

A DM-re és az OOC stílusodra kaptál összesen 180 percet.

A kitiltásodat pedig ezekért kaptad:

Szevasz! A tegnapi jailt azért kaptad mert szerelőnél karaktertörténet meg minden nélkül gyilkolsz azért mert egy szimpla (1v1) verekedés volt... Illetve minősítetted játékostársadat, ami sem itt, sem pedig máshol NEM elfogadott.

[2025-09-02 19:07:26] [Output] : Boby Long: (( tőlem, had legyen öröme a kis 10 éves kis fiunak ))

XDD kitiltás utan irtam ezt ember

a jailt meg le ültem

XDD kitiltás utan irtam ezt ember
A kitiltásod eredetileg 1 hónapos lett a fórumos megnyilvánulásod után... De miután Discordon is bicskanyitogató volt a stílusod, módosítottam 6 hónapra. Ezt jeleztem is feléd.

Az meg, hogy a jailt leülted... Még jó, hogy leülted, hisz jogosan kaptad.

A kitiltásod eredetileg 1 hónapos lett a fórumos megnyilvánulásod után... De miután Discordon is bicskanyitogató volt a stílusod, módosítottam 6 hónapra. Ezt jeleztem is feléd.

Az meg, hogy a jailt leülted... Még jó, hogy leülted, hisz jogosan kaptad.
Oké de a bant nagyon nem :) szimplán jöt neked az h kaptal pk-t ami neked nem tetszet és kaptam a ban

Oké de a bant nagyon nem :) szimplán jöt neked az h kaptal pk-t ami neked nem tetszet és kaptam a ban
Fölöslegesen eteted magad ezzel... Te is tudod, hogy miért kaptad a bant, szimplán jobban esik másra mutogatni, mint beismerni a hibákat.

Várom a bírálatot.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni!

A stílusod egészen kirívó, mint fórumon mint discordon ezek a felületek mind összeegyeztethetőek a szerverrel ergó osztható szankció a szerveren tehát jogosan kaptad.

Egyedül ami probléma az a szankció mértéke sokkalom a 6 hónapot erre megkérném az adminisztrátort hogy módosítsa ezt 3 hónapra.

@TheRealKoksy Neked pedig egy tanács ha továbbra is majd tevékenykedni szeretnél a szerveren válogasd meg a szavaid!

A panasz jogtalan, következmények nélkül zárom!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.