- 2025. 05. 25.
- 1
- 0
- LS karakter
- Bob Julius Klicsko
- LV Karakter
- Antonio De La Cruz
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: papesz_from_the_hell2. Hogyan szólíthatunk? Papesz3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 11185. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Papesz vagyok , 17 éves. Turisztikát tanulok , amivel majd késöbb is szeretnék foglalkozni a terveim szerint . Legföbb hobbim a minőségi zene halgatása , valamint ilyesmi koncertekre járni . Mellette 5 éve rp-zek amit szintén nagyon szívesen csinálok mivel leköt és kiélhetem a kreativitásom8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság erős szakmai tapasztalat , Erős szellemi háttér,békítő személyiség, Rossz : nem folyamatos aktivitás , káromkodós típus vagyok , de csak baráti körben,nem találom meg egyből a helyem egy közzöségben.Általános adatok
1. Teljes neve: Bob Julius Klicsko2. Születési helye, ideje: Diósgyőr 1996/06/233. Legmagasabb iskolai végzettsége: Közszolgálati egyetem , rendészettudományi kar4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Zászlósi pozícióba , akár a civil rendészetnél6. Szolgált már fegyveres szervnél? Van7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Napszaknak megfelelő bemutatkozás, név rendfokozat jevényszám, megállítás indoka ,Okmányok ellenőrzése ,kötelező felszerelések ellenőrzése,opcionális birságolás , vagy szóbeli figyelmeztetés,majd elengedés8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmi szervezet9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettesem felelős értem , neki jelentek , ő értékel ki engem, a feljebbvaló pedíg pl.: egy őrnagy aki csak egy elöljáróm,azonos szervezetben lévő magasabb rendfokozatú felettem álló személy
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amenyit a btk előír , és abban a helyzetben amikor től ig terjedő van akkkor pedíg súlyosságtól /halmazattól függően11. Meséljen magáról pár mondatban. Bob vagyok , kb egy éve költöztem a városba. Ebben a városban 1 szervezetnél sem jártam még . Kimagasló rendvédelmi tapasztalattal rendelkezem. Továbbá a közszolgálati egyetemen végeztem rendészettudományi kar-on.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal erősítést hívok , fedezékbe vonulok és utána viszonzom a tüzet , esetleg helikoptert kérni és bekeríteni.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Közlöm vele hogy ez kábszer gyanús anyag , és elő fogom állítani , mivel nem mutatott semmiféle ellenállást ezért , valamint jelzem az ezzel foglalkozó osztálynak hogy kábítószer gyanús anyagot találtam , utána dokumentálnám az egész esetet