- 2024. 07. 30.
- 15
- 7
- LS karakter
- Drake Herrman
Panasztevő InGame neve:
► Lana Krstanovic ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► BlackX, Kevin ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► 2 Hét kitíltást kaptam az alábbiakban:2X PG, NonRP.
PG: SF-Ben meghaltunk üldözés közben. Felszedtük magunkat mentünk LS felé. Déli határ után sf részben igazoltatott az nni egy civilt. Mi megfordultunk, megnézzük hogy nem-e az FK társunkat igazoltatják, mivel ugyan olyan autójuk van. Amint megbizonyosodtam hogy nem fk társ, elindult LS Felé, közben az nni-s kiszált a kocsiból egyedül, míg a társa igazoltatta a civilt indokolatlanul fegyverrel kiszál ránk (azzal a címszóval BlackX-et idézem: El zavarni akart minket), ennek ellenében elengedtem a W-gombot, az autó elkezdett tovább gurulni és én meg beírtam egy XD-t, majd mire entert nyomtam addigra a jármű megállt, és tovább hajtottam. Nos ez több sebből vérzik.
1. Ha az nni kezdeményez egy igazoltatást egy civil-el szemben, akkor a társa(ketten voltak)miért szál ki két emberre nagy kaliberrel?
2. Ez azért PG, mert el akart minket zavarni.? BlackX azt írta hogy csak azért fogott ránk éles fegyvert hogy el zavarjon minket. Akkor milyen PG-ről is beszélünk? A rendvédelem egy szimpla elzavarás érdekében miért szál ki igazoltatás közben a kocsiból, és ránt nagy kalibert? Egész adminügy alatt mindenki a realitást hozta példának amit én személyszerint szánalmasnak, és viccesnek tartok. Azért, mivel ha IRL igazoltat az NNI 1 civilt(ilyen álltalában nincs, mert az NNI Akció csoportja nem igazoltat, mivel nem a rendőrséggel van egy frakcióban), és valaki megáll melettük, nem fog az nni-s nagykliberű lőfegyverrel kiszállni, és két emberre tartani. Ez kimeríti a NonRP Fogalmát.
PG2: Ahogy LS-ben értünk random elkezdtek minket megint üldözni. Célszerű lett volna megállni és leírni OOC hogy most haltunk meg egy RP-ben, de úgy voltam vele hogy nyomjuk. BB Felöli hosszú úton elszálltak a lóerők, és a híres táblába csapodtunk bele, ahol kissé felborultunk. Ilyenkor az én egyik lábam eltörött. Ezután kiszálltunk mind a ketten lőni. Itt követtem el egy PG+NONRP-t. Nos PG nem történt, mert mire a rendvédelem kiszált már fegyverrel, az idő alatt én már kúsztam ki a kocsiból fegyverrel a kézben.
NonRP? " Nagy sebességgel belemész a táblába, eltörik a lábad nem szálsz ki lövöldözni". Ezt is viccesnek tartom, mivel nem ilyen egy esett van/történik a szerveren. Mint kiderült azért üldöztek ISMÉT megint minket, mert körözés lett rakva a kocsimra. A körözést nem tudom mikor raktrák rá, mert a mai nap folyamán egyszer se jött rám a rendvédelem a körözés miatt. így arra tudok gondolni hogy az elöző üldözéskor rakhatták rá. De mivel ott már 1x meghaltam, így nem került levéltelre a körözésem. Azt sem tartom korreknak, hogy milyen nagy probléma adódik abból hogy most eltörött a lábam és kiszáltam lövöldözni? Ez ilyen esetben az illegált hátrányba szorítják. "meg adhattad volna magad". Ez tény, de illegálosként nem az a célom hogy a rendvédelemnek megadjam magamat.
Az alábbi bizonyítékokat amiket az adminisztrátorok kaptak, csatolom, illetve a logomat is hogy PG Nem történt amikor bele mentünk a táblában. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
LOG:
[2026-02-17 16:43:41] [Output] : Vin Christian <O: Terrorelhárítás! Felszólítom hogy húzodjon félre és állítsa le a gépjárművet!
[2026-02-17 16:43:49] [Output] : *** Zeljko Pavlovic felszív egy kis kokaint, eldobja az üres zacskót.
[2026-02-17 16:44:40] [Output] : [DawnMTA - Figyelmeztetés]: Megsérült a jobb lábad!
[2026-02-17 16:44:42] [Output] : [DawnMTA - Hiba]: Előbb meg kell állni a járművel.
[2026-02-17 16:44:42] [Output] : [DawnMTA - Hiba]: Előbb meg kell állni a járművel.
[2026-02-17 16:44:43] [Output] : [DawnMTA - Hiba]: Előbb meg kell állni a járművel.
[2026-02-17 16:44:43] [Output] : [DawnMTA - Hiba]: Előbb meg kell állni a járművel.
[2026-02-17 16:44:43] [Output] : *** Marco Derard elővett egy fegyvert. (White M4A1 SOPMOD (Lézer))
[2026-02-17 16:44:44] [Output] : [DawnMTA - Hiba]: Előbb meg kell állni a járművel.
[2026-02-17 16:44:44] [Output] : [DawnMTA - Információ]: Behúztad a kéziféket.
[2026-02-17 16:44:44] [Output] : [DawnMTA - Hiba]: Előbb meg kell állni a járművel.
[2026-02-17 16:44:45] [Output] : *** Lana Krstanovic elővett egy fegyvert. (TEC-9)
[2026-02-17 16:44:47] [Output] : *** Zeljko Pavlovic elővett egy fegyvert. (Olive AR-15 (Prime Mr.R))
[2026-02-17 16:56:03] [Output] : Lana Krstanovic: (( ha igazoltatásba kezdenek bele, miért velem foglalkozik? ))
[2026-02-17 16:56:11] [Output] : Lana Krstanovic: (( illetve, gurult a kocsi amikor elkezdtem icá-zni. ))
[2026-02-17 16:56:13] [Output] : Admin 4 Blackx: (( mert kötelesek elzavarni. ))
◄
Megjegyzés:
► A nonrp-re kitérve még, amikor SF-ben szembe sávba belénk durrant szemből nagy sebességgel egy játékos, és mi tovább mentünk, majd kiszálltunk lövöldözni az nem NONRP? Arra nem hívott senki admint. Olyankor nem mondta senki hogy "nagy sebességgel belétek mentek akkor ne hajtsatok továb" Erről a bizonyítékot BlackX megkapta, és ő állítása szerint nem NonRP, mert "lehet nem szándékosan ment belétek". A videót a bíráló admin a Micky Adminisztrátortól tudja elkérni, mivel adminisztrációs videót nem adhat ki.
UI: Illetve nem blackX intézte az admin ügyet hanem Kevin, és mégis BlackX bannolt le a szerverről. (Tény nem változtat a dolgon, de akkor se más admin társa ügyét bírálja) ◄
.png)
.png)
.png)