Bianca Moretti

• Thread starter Thread starter Ivan15
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 53
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ivan15

Újonc
2025. 08. 12.
34
10
LS karakter
Bianca Moretti
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Iván,15.
Account ID-d?
>793
Hány játszott perccel rendelkezel?
>Lap megirásákor 9690
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Hello, Iván vagyok! 15 éves szerbiában élek.Szabadidőmben programozok, focizom.Jelenleg sok nyelvet ismerek Java,PHP,Html,Python, picit Js.Focival kapcsolatban pedig kapus vagyok és a helyi foci csapatban vagyok jelenleg lassan 1 éve.4 éve RP-zem kb abból kisebb/nagyobb kihagyásokkal legtöbbet fivem platformon rpztem,azután át tértem ide és itt folytatom karrieremet. A célom az hogy eljussak amerikába, és kipróbálni az ottani életsztinvonalt.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kisebb kérdések megválaszolása, ha egy játékos valamivel nincs tisztában akkor hozzánk nyugodtan fordulhatnak ha az illetőnek segítségre van szüksége szintúgy egy adminsegéd ott van neki bármikor. Ha nincs fent nagyobb adminisztrátor szolgálatban akkor az adminsegéd tudja jelenteni majd a problémákat vagy elintézni kisebb összetűzéseket. Röviden: Játékosok segítségnyújtása a kisebb kérdések megválaszolásával. (ezzel leginkább az adminokat is segítik.)
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Gyors, pontos, és jól tud kommunikálni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Szeretnék segíteni a játékosoknak, hogy zökkenőmentes legyen nekik a játékélmény emellett természetesen majd megfelelően az Adminisztrátori ranglétrán is végigmennék. Mindig is szerettem segíteni a kezdő játékosoknak vagy azoknak akik valami problémába ütköztek.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért mert megfelelnék a követelményeknek, türelmes, pontos, és gyors vagyok, és amint említettem bírom a kihivásokat.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Mindennap 5-6 órát,szombat/vasárnap többet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>>Városháza: Személyi igazolvány.
Autós iskola: Jogosítvány megszerzése.
Autókereskedés: Autó Vásárlása.
Városháza2: Jogosítvány kiváltása, és a forgalmi engedély kiváltása,de elsőnek a szervízt hogy müszaki adatlapot csináljon a kocsiról majd később ki tudja váltani a forgalmit.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Negatív: Hirtelen haragú,zárkózott,sértődékeny.
Pozitív: kedves,segítőkész , bátor.​

Szia, lapod elutasitásra kerül a friss jail miatt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.