- 2025. 05. 11.
- 9
- 4
- LS karakter
- Bern Vlok
- LV Karakter
- Rain Harrel
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Marci, 19
Account ID-d?
> 231
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 6089 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>19 éves vagyok Marci-nak hívnak Debrecenben lakom. Dolgozok lassan már 2 éve és nagyon szeretem. Terveim közé tartozik a külföldi munka valószínűleg Németország területén mivel van ismeretségem, és tudom hogy jó pénzt lehet összeszedni ha precíz vagyok. Szeretek sokat a szabadba lenni de természetesen a gépezést sem hagyom ki a barátaimmal. Jelenleg a szerveren TEK Őrnagy poziciót töltök, és Május óta szinte napi rendszerességgel játszom a szerveren. Az UCP-men is észrevehető hogy a szerveren teljes komolysággal tevékenykedem. Ezért is gondoltam úgy hogy kipróbálnám magam Adminsegédként is a szerveren.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Egy adminsegédnek az a feladata, a játékosokban felmerült kérdésekre válaszadás.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Szerintem az a jó adminsegéd aki már rengeteg tapasztalattal rendelkezik a szerveren, mind az RP keretein belül. Ezek mellett még az a jó adminsegéd aki tisztában van a szerver szabályzattal, esetleges bármilyen fajta komoly kérdésre tudjon választ adni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni, mivel szeretnék egy nagyon jó adminisztrátori közösségbe tartozni, és szeretek segíteni az emberek problémáinak megoldásában.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mivel van már tapasztalatom adminisztrátorként, illetve az időm is megengedi, hogy sokat tudjak fent lenni. Könnyen alkalmazkodom a nekem kiadott feladatokhoz
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 4-5 óra (Változó)
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Városháza: Itt tudsz minden olyan dolgot/iratot elintézni amire neked szükséged lesz ahhoz hogy elkezd a karakteredet felépíteni.
Autókereskedés: Itt tudod megvenni az első autód/motorod, ami sokat jelenthet hogy nem Taxi-val vagy bérelt járművel kell furikáznod A-ból B-be.
Pláza: Itt találsz meg minden olyan eszközt ami egy hobby munkához elengedhetetlen, mint PL: Detektor, Balta, Horgászbot stb...
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Jó beszédkészségekkel rendelkezem, gyorsan alkalmazkodom a nekem szánt feladatokkal, felelősségtudó vagyok
Negatív: Hamar felkapom a vizet, néha túl szigorú vagyok, kicsit nehezebben viselem a kritikákat
.png)
.png)