<br><br>Panasztevő InGame neve:/B]<br>► Benson Black ◄<br><br>Panaszra tett Adminisztrátor neve:<br>► gio ◄<br><br>Panasz oka, leírása, kifejtése:<br>► Nonrp-e tett jailbe mert ő "látta" hogy én kézzel és csákánnyal ütök egy autót, ez azért fontos mivel "Ceyda Asik" nevezetű játékos postás kocsival vagy 150-el belém jött, és hajtott volna tovább mintha misem történt volna, utánna mentem, és csákánnyal egy kettőt bele vágtam a postás kocsijába hogy szálljon ki, kedves gio azt állította hogy én még kézzel is ütöttem holott 1mp- volt a csákány eltétele és az közt hogy ő megjelent és látott mindent, 1 másodperc alatt még a mappot sem tölti be mikor egyik helyről teleportál a másikra az admin, itt van az első panaszom oka hogy ő videót kért a derbiről hogy a postás kocsis gyerek belém jött és hajtott volna tovább. Mivel nem volt, a saját igazának nem a szabály szerint járt el, a második panasz mégpedig hogy nem tudott válaszol arra a kérdésre hogy: El üthetek e én is ugyanígy másik játékosokat és hajthatok tovább mintha misem történt volna mert most ez történt. Körülbelül 5x megkérdeztem ezt tőle nem tudott rá válaszolni, és még kickelt is hogy figyeljek a stílusomra, normálisan kérdeztem mindent ő nem tudott válaszolni, erre a jutalmam jail+kick. ◄<br><br>Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):<br>►https://pastebin.com/ZcEApj3v
Hali. Rossz helyre nyitottad a témád valamint a formázás se a legjobb, ha további segítségre szükséged van keress meg privát üzenet formájában. Ezt most lezárom, legközelebb figyelj oda erre valamint itt (katt) eléred az LV szerver panaszkönyv részlegét.
Ez az oldal sütiket használ, hogy segítsen személyre szabni a tartalmakat és az élményedet.
Az oldal használatával beleegyezel ezek a sütik használatához.