Benson Black X Gio

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ishida9899

Újonc
2025. 05. 11.
4
0
LS karakter
Benson Black
LV Karakter
Benson Black
dawnyellow-second.png
<br><br>Panasztevő InGame neve:/B]
<br> Benson Black ◄<br><br>Panaszra tett Adminisztrátor neve:<br>► gio ◄<br><br>Panasz oka, leírása, kifejtése:<br>► Nonrp-e tett jailbe mert ő "látta" hogy én kézzel és csákánnyal ütök egy autót, ez azért fontos mivel "Ceyda Asik" nevezetű játékos postás kocsival vagy 150-el belém jött, és hajtott volna tovább mintha misem történt volna, utánna mentem, és csákánnyal egy kettőt bele vágtam a postás kocsijába hogy szálljon ki, kedves gio azt állította hogy én még kézzel is ütöttem holott 1mp- volt a csákány eltétele és az közt hogy ő megjelent és látott mindent, 1 másodperc alatt még a mappot sem tölti be mikor egyik helyről teleportál a másikra az admin, itt van az első panaszom oka hogy ő videót kért a derbiről hogy a postás kocsis gyerek belém jött és hajtott volna tovább. Mivel nem volt, a saját igazának nem a szabály szerint járt el, a második panasz mégpedig hogy nem tudott válaszol arra a kérdésre hogy: El üthetek e én is ugyanígy másik játékosokat és hajthatok tovább mintha misem történt volna mert most ez történt. Körülbelül 5x megkérdeztem ezt tőle nem tudott rá válaszolni, és még kickelt is hogy figyeljek a stílusomra, normálisan kérdeztem mindent ő nem tudott válaszolni, erre a jutalmam jail+kick. ◄<br><br>Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):<br>► https://pastebin.com/ZcEApj3v ◄<br><br>Megjegyzés:[/COLORCeyda Asik]<br> Képen a reportot érdemes elolvasni. Köszönöm előre is a bírálatot [/CENTER]

Hali. Rossz helyre nyitottad a témád valamint a formázás se a legjobb, ha további segítségre szükséged van keress meg privát üzenet formájában. Ezt most lezárom, legközelebb figyelj oda erre valamint itt (katt) eléred az LV szerver panaszkönyv részlegét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.