ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d:
Balázs, 16 éves vagyok jelenleg, az Account ID-m pedig: 8515
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.):
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
A szerveren fent töltött idő 98%-át az adminisztrátori munkámra fordítanám, ez körülbelül 3-4 óra lenne minimum. Ez hétvégén - szünetekben 5-7 is.
Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?
Úgy gondolom, a Roleplay világban töltött időm alatt nagyon sok tapasztalatot szereztem más szerverekről, Segítőkésznek és gyorsan gondolom magam, ami úgy gondolom szükséges egy ilyen pozíció betöltése során. Nem lenne újdonság számomra a szabályzat betartása, a mérlegelés, hogy megfelelő és korrekt szankció kapjon a szabályt szegő játékos!
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Dawn MTA-n nemrég kezdtem el játszani, de körülbelül 3 - 4 éve RP-zek aktív szinten, és legalább 420.000 perc van a hátam mögött.
Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nem voltam még Admin, sem adminsegéd de a rátermettségem megvan szerintem, szeretek segíteni a játékosoknak és kedves vagyok.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Balázs-nak hívnak, 16 éves vagyok és Autószerelőnek tanulok. Kiskorom óta érdekelnek a kocsik, és ezeknek a világa. Baranya megyében lakom, egy kis faluban ahol szoktunk a rokonokkal, pár barátommal focizni, kerékpározni, kosarazni, néha motorozni. Nyitott vagyok az új dolgokra, és szeretek csapatban dolgozni. Itt szeretnék egy jó közösség tagja lenni, és jól szórakozni. Szabad időmben sportolni szoktam, és ha nehezen rá veszem magam akkor tanulni.. Ha akad még a család és a barátok mellett időm, akkor fel csatlakozok a szerverre és jól szórakozom.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az Admin feladata szerintem a játékosok panaszának korrekt kezelése, ezen kívül a kezdő, illetve nem kezdő játékosok eligazítása kérdéseikben. Fontos az, hogy az ADMIN pontos választ tudjon adni a kérdésre, ezáltal is megakadályozva azt, hogy egy kezdő játékos szabályt szegjen.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a szerveren a legfontosabb hely a Városháza, mert itt kezdődik egy játékos életútja, itt választja ki az első munkáját ahol elkezd dolgozni, hogy megtudja vásárolni az első autóját, esetleg ingatlanját, itt váltja ki, újítja meg az okmányait!
Utoljára szerkesztve:
.png)