Bencx Jelentkezése

• Thread starter Thread starter qacsa
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 131
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

qacsa

Újonc
2024. 08. 04.
34
9
LS karakter
Ryan Coldry
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d

Bence, 15, 152

UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Napi 2-3 órát, hétvégenként lehet többet is.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Én azért gondolom, hogy megfelelő lennék, mert könnyen tanulok segítőkész vagyok és szeretek csapatban dolgozni. Úgy érzem több mint 4 év RP tapasztalattal most megállnám a helyem Adminként, mivel erre még nem volt lehetőségem.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

DawnMTA-n a szerver nyitása óta játszok, de ez alatt volt 1-2 hónap kihagyásom. Különböző MTA szervereken pedig több mint 4 éve.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Nem voltam még adminisztrátor sehol.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Bence vagyok 15 éves. Pest megyében lakom és itt tanolok jelenleg autószerelőnek.Sportolok azon belül pedig focizok lassan 8 éve. Egy pár hónapja pedig elkezdtem eljárni birkó edzésekre is heti egyszer. Hobbim a horgászat amit körülbelül 4 éve csinálok. Szabadidőmben videójátékozok, vagy haverokkal elmegyünk a városba, motorozunk. Az MTA karrierem 4 éve kezdőtött kisebb kihagyásokkal. Kitartónak, segítőkésznek tartom magam és segítek bárkinek amiben csak tudok.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Játékosoknak segíteni probléma esetén, figyelni őket. Szabálysértésnél szankciónálni a szabálytalanságot elkövető játékost. Ezek mellet a szabályzat betartatása, és a megfelelő játékélmény biztosítása.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Városháza: A játékosok itt tudják kiváltani az irataikat/engedélyeiket amik kelleni fognak pl: jogosítvány, személyi igazolvány, forgalmi engedély, horgászengedély, a kiváltás mellet pedig meghosszabítani is megtudják őket. Itt tudsz munkát felvenni és azzal pénzt szerezni, hogy megvedd első kocsidat vagy amit te magadnak tűztél ki célnak.

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapod ELUTASÍTÁSRA került!
UCP előéleted miatt, illetve friss Jail-ok.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.