- 2025. 09. 22.
- 1
- 0
- LS karakter
- Ben beckman
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: r00l_o2. Hogyan szólíthatunk? roli3. Hány éves vagy? 174. Játszott perceid száma? 6950 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem7. Mesélj magadról pár mondatban. szeretek játszani 17 éves vagyok, nem szoktam felesleges dolgokat csinálni csak azt ami muszáj és fontos, ezeket is a maximum teljesítménnyel csinálom. Szeretek beszélgetni elég vicces vagyok ismerőseim szerint, álltalában jó hangulatom van amikor játékról van szó.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság könnyen megoldok dolgok elég gyorsan, nem vagyok idegesítő alkat/néha ideges tudok lenniÁltalános adatok
1. Teljes neve: Ben Beckman2. Születési helye, ideje: Ózd,2008.06.243. Legmagasabb iskolai végzettsége: technikum ágazati alapvizsga10.osztály4. Büntetett előéletű? igen (oktalanul első napomon)5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? jó csapattársként és dolgos emberként6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? elkérném az adott illető iratait ha ezek rendben vannak elkérem a forgalmi engedélyét ha ez le járt vagy ha nem egyezik akkor csekket kell elő állítanom, persze közben a kötelező felszerelést is ellenőrzöm, azt is ellenőrzöm hogy az illetőn esetleg van e körözés , ha rendben van minden akkor el engedem az illetőt, ha nem akkor összegzem a vádakat és írok egy csekket és figyelmeztetem hogy többet ne forduljon elő ilyen.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy fegyveres alakulat ami rend és a lakosok testiépségét védi és szolgálja9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való kollegák a fellettem álló rangban lévő feletteseim szóval szerintem ugyan az a kettő.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? ugyan úgy kezelem mint a többi személyt de ha nagyon rossz dologért van priusza és ha nem változott azóta akkor máshogy kezelem és figyelmesebb leszek de szerintem a csekk értéke nem változik.11. Meséljen magáról pár mondatban. Nem szeretek feltűnősködni is és a középpontban lenni ha kell tudok vezér egyéniség is lenni ha muszáj de persze változik az ember, vicces vagyok úgyhogy a szolgálat se lenne unalmas velem, szeretem az autókat és azokat vezetni is.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha magamunkban vagyunk vagyis egy egység akkor hívok erősítést és próbálok mindenki testi épségére vigyázni, és szólok a mellettem ülő kollegáknak hogy fedezzenek.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? mivel hogy az övé a jármű lefoglalom a cuccokat a csomagtartóból és be viszem kihallgatásra az illetőt