Belov

• Thread starter Thread starter peti
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 259
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

peti

🪐
2025. 03. 16.
477
467
LS karakter
conrad.payne
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mario Biskup
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Belov
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminisztrátori jogosultságok kihasználása
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerelőtelepnél bele keveredett egy IC eseménybe, ahova ő oda flyolt hogy a kocsit kivegye szerelőből, hozzá teszem hogy ezt mind off duty. Ezt le is írta ooc nekünk, valamint be is dutyzott, ezt követően semmibe véve az IC eseményt el flyolt a szerelőteleptől. A logból kivágnék egy kis részt ide:
[2025-12-31 02:07:10] [Output] : Mario Biskup: (( kihasználtad az admint? ))
[2025-12-31 02:07:15] [Output] : Thommas D Goldberg: (( Persze. ))
Ez számomra elég vicces, hogy még le is írja, hogy persze kihasználta.
A videón tisztán látszik hogy belép dutyba, utána a vágás után elmegy onnan. Szerintem egy adminisztrátornak nem ezt a példát kellene mutatni.

Utoljára szerkesztve:
Jó estét!
A részemről: Ez így van, oda flyoltam a szerelő telephez hogy ki vegyem a kocsimat a szervízből hiszen a szolgálati fegyveremet vagy is amit arra használok abba maradt, majd vissza akartam menni.
Majd arra lettem figyelmes hogy a maffiások körbe állnak engem szerelő telepnél, és közben fegyvert fognak mindenki előtt a fejemhez, majd elsőnek azzal érveltek hogy kamu rendőr vagyok, és ki hívják a rendvédelmet rám.
Na majd utána meg próbálták rám erőltetni hogy kérjek bocsánatot.
Majd el fajult az egész OOC-ba, és jöttek az olyan dolgok amiket alapból sem tudtam hova rakni.
Az hogy kedves Peti nem érted/értitek az Ironiát nagyon sajnálom!
Utána én beszéltem erről Erikkel és ki egyeztünk abba hogy mindketten hibásak voltunk.
Majd utána részetekről folyamatosan kezdeményezve volt a rendvédelem hergelése.
Mert úgy gondoljátok hogy két TEK-est körbe állni miközben egy szolgálati autóban ülnek remek móka.
Részemről ennyi,További szép estét,és utólag is kellemes ünnepeket!

Ez így van, oda flyoltam a szerelő telephez hogy ki vegyem a kocsimat a szervízből
Itt most leírtad megint, hogy kihasználtad az admin jogosultságaidat, azzal hogy te off duty el repülgetsz a kocsidért. Ennek van más módja is, oda viteted magad valakivel, vagy egy másik kocsival mész érte, nem ez a módja hogy ha már tudsz flyolni akkor ezzel könnyíted a helyzeted.
Az hogy kedves Peti nem érted/értitek az Ironiát nagyon sajnálom!
Nem erről van szó, irónia vagy sem, amit csináltál azt támasztottad alá.

Majd utána részetekről folyamatosan kezdeményezve volt a rendvédelem hergelése.
Nem tudom mi történt, én a felénél le voltam tabolva, sőt akkor is le voltam tabolva amikor fejbe lettem lőve általatok.
Utána én beszéltem erről Erikkel és ki egyeztünk abba hogy mindketten hibásak voltunk.
Nem tudom, és nem is nagyon érdekel hogy mit beszéltetek erikkel, az a ti részetek. A jogosultságaid kihasználása ugyan úgy megtörtént, hiába beszéltetek.

• Kedvelés
Reactions: balimexx
Nos, a kollégának autója sem volt,ergo nem tudtam volna elvitetni magam. Illetve mivel volt admin vagy, akkor pl..a kocsi getelés vagy egyéb olyan dolog amihez admin jogosultság kell,az azt jelenti hogy ki van használva az admin jogom? Mert akkor ez fordított esetben is igy lenne. Illetve mivel egy RP részese sem voltam mikor oda mentem a kocsimhoz, nem értem hogy mivel szereztem volna előnyt vagy társai. Az pedig hogy részedről az az RP hogy egy rendvédelmi személyt fenyegettek és fegyvert fogtok a fejéhez, azt nem nagyon tudtam RP-nek venni,főleg hogy utána az OOC minősités ment, mert admin létemre kihasználom ezt,meg azt. Várom a biráló admin válaszát. Szép napot!

Sziasztok,
Megérkeztem a bírálattal, valóban nem volt jó döntés odaflyolni a legnépszerűbb szerelőtelephez, majd off dutyban a hátadon egy fegyverrel állni ott. Belekeveredtél egy IC szituációba amiben azzal burkolóztál, hogy te admin vagy, felraktad a jeled, mutatván, hogy neked semmi közöd az egészhez, pedig IC beleraktak egy szituációba téged.
Jobb döntés lett volna, ha a fegyvered akartad csak kivenni elmenni egy olyan szerelőtelephez ahol általában nincsen senki példáúl Ringhez, vagy SF szerelőtelephez.

A panaszod jogos, Belovot írásbeli figyelmeztetésben részesítem.
További szép napot!

• Kedvelés
Reactions: peti és Csuhy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.