Kitiltás időpontja: 2025.12.10
Kitiltás időtartama:
örökös.
Admin neve, aki kitiltott:
belov
A kitiltás indoka:
szerverrel megegyezö platformon valo sulyos minösités.
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
Hali! Én tudom ki irta rám ezt, és nagyon fell is vagyok erra háborodva.Direkt miután egyik volt barátom kivett fk bol fk pájázási indokkal berakot fk jumpra. Majd utánna tegnap egész nap játszotta az eszét, és megkértem , hogy ne nézzen engem kutyának. Erre az volt a válasza hogy nem néz kutyának majd kirakot fk bol.
Én meg még bentmaradtam dc n és anyit mondtam neki, hogy halálozon el az egyik alapitó tagja.
De legjobb tudomásom szerint, melyet tipfix is alátámasztot ilyen ooc szidásért mely egy külön discord szerveren történt nem jár érte jail.
Úgy fogalmazta, hogy ilyen esetekbe ö se bir semmit tenni elenne. + mindig dicsöitik belovot , hogy ö a legjobb admin, mert eddig minden ügyüket amit tudot elrendezett. De azt nem irta bele ebbe az egészbe az a bizonyos os charlines leader hogy tegnap elmentünk löszertgyártani, majd peddig nem vonta le tölünk a puskaport, és ez miatt amennyi rezünk volt mindböl löszert kelett készitenünk.
Sajnálom hogy igy alakult, de szerintem még belov is igy tett volna a helyembe, mert ez egy gerinctelen dolog volt alex részéröl. Várom a birálóadmin válaszát.
.png)
.png)