Jelentkezési lap
>Krisztiánnak hívnak, 15 éves vagyok.
Account ID-d?
>5559
Hány játszott perccel rendelkezel?
>6441
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>Kép
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Krisztián vagyok 15 éves. Szeretem az RP-t. Voltam már PD hadnagy, szanitéc és admin más szerveren és itt voltam OMSZ-es, NAV-os és most TEK-es vagyok.
Szeretnék az adminsegéd csapatba jelentkezni hogy segítsek másokon mivel én többször ráérek sokszor mint mások (már reggelente is szoktam fent lenni mert én hamarabb jövök haza suliból építkezés miatt). Segítőkész vagyok, figyelmes és jó probléma megoldó képességgel rendelkezem. És egy negatív tulajdonságom, hogy néha izgálga vagyok és ha nekem elszakad 3 idegszálam akkor mérges leszek.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata hogy odafigyeljen a játékosok kéréseire megértse azt, megfelelően kezelje és mindenkivel kedvesen bánjon.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd hamar válaszol, ügyeket gyorsan és kiválóan intéz és segít játékosoknak megérteni a helyzetet.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>DGH tag szeretnék lenni, mivel ez egy kiváló lehetőség arra hogy bővüljön a szerver adminokkal, segítsek a játékosoknak és intézzek ügyeket. Mivel én TEK-es vagyok és nagyon sokszor történik szabálytalanság különböző helyeken így nem kell admint hívni klippet mutatni hanem ottvagyok én aki mindent látott. Ezzel spórolunk időt és hatékonyabb lesz a probléma megoldása.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Kiváló és gyors probléma megoldó képességgel rendelkezek és megértő tudok lenni másokkal szemben mert mindig elképzelem magamat a helyzetükben.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 60-120 percet, de ha kell többet.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Korház, hogy ottmegtudjon gyógyulni, városházát, ahol megtudja csinálni a papírjait és az autókereskedőt mert kezdő szinten úgy sem csekkeznek meg ha nincs jogosítvány és az embernek kell közlekednie valamivel.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Jó probléma megoldó képességgel rendelkezem. Gyorsan tudok gondolkodni. Türelmes vagyok.
Negatív: Ha felidegesítenek nagyon akkor én is ideges leszek. Eléggé izgálga vagyok. Szégyellős vagyok.