Barrelshade frakciópályázat.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sofira Wilson

Újonc
2024. 08. 07.
18
3
LS karakter
Sofia Brooks
Barrelshade

Barrelshade – Frakciótörténet
Ott kezdődött minden, egy poros kisvárosban Ecuador déli részén. Loja tartomány. Egy völgy, semmi különös. Itt nőttem fel. Én vagyok Sofira Wilson. A bátyámmal és néhány unokatestvéremmel nőttem fel. Nálunk nem a törvény számított, hanem az, akinél több volt, mint kérdés. Apám ismert egy régi gerillát Kolumbiából. Nem beszélt sokat. A fegyver viszont mindig ott volt a házban. Tizenkét évesen már csukott szemmel szedtem szét az AK-t. Mire tizenhat lettem, én vittem le a szállítmányokat a határra. Pisztoly, karabély, amit kértek. Csendben, pontosan, mindig. A pénz jött. Aztán a baj is. Egy munka után lelőtték a bátyámat. Akkor értettem meg, hogy aki nem tűnik el időben, annak vége. Onnantól csak figyeltem. Nem beszéltem sokat. Árnyék lettem. Innen jött a nevem. Barrelshade. Ahol nem a nap, hanem a fegyver csöve vet árnyékot. Ma már nem csak fegyverekkel dolgozunk. A hálózat elért Európába és Észak-Amerikába is. Lopott hadi alkatrészek. Dróntechnológia. Hangtompítók. Lőszergyártó állomások. Ami kell egy magánháborúhoz, azt mi beszerezzük. Emellett pénzmosás, okmányhamisítás, kísérleti cuccok tesztelése is megy. Csak megrendelés kérdése. Ez nem család. Ez rendszer. Nincsenek nevek. Csak áru, célpont, időpont. Nem kérdezünk. Nem alkuszunk. Aki egyszer tőlünk rendel, az vagy túléli, vagy örökre eltűnik.
Sofira Wilson – Karaktertörténete
Sofira Wilson Loja tartomány poros völgyében nőtt fel, Ecuador déli részén, egy olyan kisvárosban, ahol a törvény nem volt több, mint egy távoli álom. Itt nem a rendőrök, hanem azok voltak az urak, akik fegyvert és hatalmat tartottak a kezükben. A Wilson család már régóta ebbe a világba született bele, ahol a túlélés a csendes hallgatáson és a gyors döntéseken múlott.
Apja, egy egykori kolumbiai gerillaharcost ismerve, Mateo hamar megtanulta, hogy a túlélés kulcsa a fegyverek ismerete és a precizitás. Már tizenkét évesen könnyedén szétszedett egy AK-t, és négy évvel később ő volt az, aki a határra szállította a család „árut” – pisztolyokat, karabélyokat –, mindig pontosan, mindig feltűnés nélkül.
Az élet azonban nem kegyes volt hozzá. Amikor bátyját egy megrendelés után hidegre tették, Mateo megértette, hogy a játék nem játék, hanem halálos komolyságú üzlet. Ez az esemény változtatta meg örökre. Becenevét, Barrelshade-et onnan kapta, hogy ahogy mondani szokta: „Nem a nap vet árnyékot, hanem a fegyver csöve.” Azóta ő a csendes árnyék, aki mindig a sötétben mozog, sosem látható, mégis mindenhol ott van.
Ma Mateo Wilson már nem csupán egy fegyverkereskedő. Ő és Barrelshade hálózata Európától Észak-Amerikáig terjeszkedik. Lopott hadiipari alkatrészek, dróntechnológia, hangtompítók és lőszer-újratöltő állomások alkotják portfóliójukat, miközben pénzmosással, hamis dokumentumok gyártásával és kísérleti eszközök tesztelésével foglalkoznak.
Mateo számára nincs többé család, csak a rendszer van. Az emberi kapcsolatok és érzelmek helyett a hatékonyság és a titoktartás vezérli. Akikkel dolgozik, tudják: nem kérdez, nem alkuszik, nem hibázik. A Barrelshade egy olyan név, amely mögött a túlélés vagy az örök eltűnés áll.

OOC - Bemutatkozás
Milán vagyok, 16 éves. Körülbelül négy és fél éve játszom az MTA klienssel, és ez idő alatt több szerveren is sok tapasztalatot szereztem, emellett mappolásban is jártas vagyok. Úgy érzem, alkalmas lennék egy frakció vezetésére, hiszen összeszedetten, felelősségteljesen állok hozzá minden feladathoz.
Több referenciával is rendelkezem: tagja voltam a Seemta-n egy illegális frakciónak, ahol jelentős RP tapasztalatokat szereztem, továbbá a HungaryLife-on is aktívan tevékenykedtem. Illetve több kisebb szerveren is.

Barrelshade - Fő tevékenységek
A frakció fő tevékenységei közé tartozik a fegyverkereskedelem, információcsere. Rendszeresen szervezünk illegális szállítmányokat, tárgyalásokat bonyolítunk le más szervezetekkel, valamint különféle rejtett műveleteket hajtunk végre a hatalom és a befolyás növelése érdekében. Fontos szerepet kapnak az RP szituációk, mint például zsarolás, lefizetés vagy leszámolás, melyek mindig előre megtervezett, szervezett formában zajlanak. A célunk egy jól működő, aktív és realisztikus illegális frakció fenntartása.
Barrelshade - Legális rész
A frakció legális oldala egy bár, ami a város központjában működik. Jó helyen van, így simán belefér, hogy ott találkozzunk emberekkel, vagy csak egyszerűen fenntartsuk a látszatot. Időnként kisebb rendezvényeket is szervezünk – zártkörű esteket, bulikat, ez is segít abban, hogy a hely ne tűnjön gyanúsnak. Kívülről egy teljesen átlagos, jól menő bárnak tűnik, de a háttérben fontos szerepe van a működésünkben.
Barrelshade - Frakció felépítése
-El Sombra (Mateo Salazar) (leader, 1db.)
-Comandante de Ruta (alleader, maximum 3db.)
-Jefe de Carga (fegyver- vagy drogfelelős)
-Enlace Regional (kapcsolattartó )
-Operador Silencioso (végrehajtó)
-Recluta Bajo Prueba (újonc / próbaidős tag)

Barrelshade - Tagfelvétel menete
A tagfelvétel teljes mértékben IC módon zajlik. Első lépésként felmérjük a jelentkező RP-tudását, nem siettetve a folyamatot.
Csak azok kerülhetnek be a frakcióba, akik bizonyítják, hogy megfelelnek a köreinkbe. Ha valaki megfelel az elvárásoknak IC alapon, akkor OOC oldalról is meghallgatjuk: pár alapinformációt kérünk róla, és részletesen elmagyarázzuk számára a frakció működését, szabályait és az elvárt viselkedést.

Barrelshade - Miért lennék én a megfelelő leader?
Azért lennék én a megfelelő leader, mert fontos számomra az összeszedett, rendezett RP, ahol mindenki tudja a helyét, és jó hangulatban tudunk együtt játszani. Nem a darálás a célom, inkább a minőségi RP-t szeretném előtérbe helyezni, és ehhez igazítanám a működést is.
Barrelshade - Miért NEM én lennék a megfelelő leader?
Azért nem én lennék a megfelelő leader, mert néha hangulatingadozásokon mehetek keresztül (Ezen már sokat javítottam az elmúlt 2 évben), illetve azért mert néha előtörhetnek pánikrohamaim. Az utóbbi persze nem befolyásolja az RP-t, de a tagokat igenis zavarhatná, hogy véletlenszerűen köszönés nélkül kilépek a hívásból, szerverreől stb.

Barrelshade - Igényeim a frakció számára
Szeretnék igényelni néhány frakcióhoz tartozó fegyvert és lőszert, amelyek támogatják az RP-helyzeteket. Emellett kérnénk néhány járművet ezek pontos listáját később adom meg, valamint egy interiorral rendelkező garázst és házat, HQ-t. Emelett egy bárt a város egyik pontjára. Továbbá igényelnénk egy frakcióskint is.

Köszönöm, hogy elolvastad a pályázatomat. Szívesen fogadom a visszajelzéseket és a kritikákat is, hiszen ezek segítenek abban, hogy fejlődjek és még jobban teljesítsek a jövőben. Remélem, elnyeri a tetszéseteket, és lehetőséget kapok a frakció vezetésére. Az igényeket sikeres bírálat után közlöm.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: gem
Persze, itt van ezen a linken elérheted.
Ez tényleg hasonló... Erre mondjuk nem számítottam, hogy valaki másnak a pályázása ennyire hasonlítani fog... Igazából az internetről szedtem az információkat, a lap felépítése is a saját ötletem. Ezért viszont elnézést kérek, hogy tényleg ennyire hasonló lett.

Ez tényleg hasonló... Erre mondjuk nem számítottam, hogy valaki másnak a pályázása ennyire hasonlítani fog... Igazából az internetről szedtem az információkat, a lap felépítése is a saját ötletem. Ezért viszont elnézést kérek, hogy tényleg ennyire hasonló lett.
Hamarosan ír a lap tulaja, de ebből már nem mászol ki...

Sziasztok! Át olvastuk a lapot, de sajnos nem fogta meg annyira a fantáziánk hogy elfogadjuk.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.