Bánya kohók

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

TrueGyuri

Élet örömeinek felkutatója.
Globális Moderátor
LS
2025. 05. 10.
52
107
Ausztria 🇦🇹
LS karakter
Matthew Morris
Sziasztok

Ez a topic azért született, mert sokak szeretnénk hogy egyszerre lehessen az összes kohót használni.

Véleményünk szerint, ha lenne lehetőség esetleg fejlesztésre, hogy egy egyszeri XY PP mennyiségért minden kohót feloldana a rendszer, vagy akár, alapjába véve minden kohóban engedjen egyszerre égetni, mert nagyon haszontalan gameplay a várakozás a kohók mellett.

Reagálóknak előre köszi a visszajelzéseket. 🚀

Szia!
Összességében támogatom az ötletet, sajnos nagyon sok idő mire egyesével minden ércet kiégetsz.
Emellett, ha sokat bányászol, el sem férnek nálad egyszerre az ércek, tehát többször is kell fordulni a leadóhoz,
ami még időigényesebbé teszi a folyamatot.
Alapvetően jó ötletnek tartom ennek a rendszernek a bevezetését,
főleg ha egy nagyobb összegű PP-t vagy akár $-t kérne érte a rendszer –
így aki rákölt, az biztosan használni is fogja.
Ez pedig azt eredményezné, hogy gyakrabban fognak feljárni a játékosok a szerverre,
ha nem is minden nap, de legalább hetente a bánya hosszabbítás miatt.

• Kedvelés
Reactions: wasabi
sziasztok, véleményem szerint a realitást nézve érdekes lenne, hisz ha több kohó üzemelne, mindegyik ~1200 fok melegen, az oly szinten termelne hőt, amely valóságban ártalmas lenne egy emberre, mivel nem bírunk ki végtelen meleget, plusz egy bányában alapból is elég nagy hőség van.
a másik része szerintem a scriptben rejlik, nem tudom kivitelezhető-e.
véleményem szerint ez nem szükséges, türelemmel kell dolgozni

sziasztok, véleményem szerint a realitást nézve érdekes lenne, hisz ha több kohó üzemelne, mindegyik ~1200 fok melegen, az oly szinten termelne hőt, amely valóságban ártalmas lenne egy emberre, mivel nem bírunk ki végtelen meleget, plusz egy bányában alapból is elég nagy hőség van.
Szerintem nem minden esetben a realitás a fő szempont, amikor a játékélményt lehetne ezzel javítani. 🫩

Megkell nézni, egy kohó kialakitását, és az első része már nem is releváns. . A scriptbe nem látok bele.

Vezetőség fele lenne a kérdésem, miszerint várható itt bármi féle áttörés az újdonság kapcsán?

• Kedvelés
Reactions: wasabi
Vagy ha másnem gyorsítsák a folyamatot. Alapból nagyon hosszú az ércek behordása bányászat után, de 3 napokat kell kohózni. Mivel mindenki gyorsan bányászik nagy mennyiséget dinamitokkal a kohó nagyon lassú ehez képest.

Az is egy király dolog lenne, ha a készterméket lehetne stackelni. Ha sok rudat olvaszt egyszerre az ember akkor forulnia kell 5-6 alkalommal. Ugyan ez a helyzet a szén esetében, ami ugye a leggyakrabban előforduló érc. 50darabonként fordulni kell vele ahelyett, hogy az ember kivárná az időt és egyszerre leadna több száz zsáknyit.

• Kedvelés
Reactions: realJezi és wasabi
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.